Смачна випічка, свіже м'ясо та незабутня позитивна атмосфера: у Козятині відкрили гастроном «Соловейко» (Новини компанії)

Смачна випічка, свіже м'ясо та незабутня позитивна атмосфера: у Козятині відкрили гастроном «Соловейко» (Новини компанії)
  • У ці вихідні у Козятині відбулася грандіозна подія. У неділю, 30 травня, на ПРБ, на вулиці 8-Гвардійська, 72 офіційно розпочав роботу перший, не тільки в Козятині, а й в Україні, магазин торговельної мережі «Соловейко». 

На святкове дійство та аромати шашлика, кави і свіжої випічки зібралося чимало козятинців. Гостей  розважала динамічна музика та аніматори. Територія «Соловейка» перетворилася на справжній майданчик для відпочинку. Запрацювала літня тераса, де можна поласувати смаколиками різноманітного асортименту на будь-який смак.

Як розповіли нам власники «Соловейка», технічне відкриття гастроному відбулося декількома днями раніше, наразі ж все пройшло офіційно, з перерізанням червоної стрічки, акціями та подарунками. До прикладу, напекли більше тисячі духмяних булочок, які роздавали приємним бонусом кожному покупцю. Окрім щотижневих постійних акцій, у день відкриття і впродовж п'яти наступних днів також будуть діяти знижки - від 10 до 50 відсотків на більш ніж 20 позицій продукції. 

Таку милозвучну, патріотичну, рідну для людей назву магазину, як «Соловейко», обирали довго та складно. Але результат того вартий! Уже з перших кроків гастрономом, покупець поринає в домашню, затишну атмосферу. Продуманий до дрібниць декор окутує теплом та милує око. Усе це разом гармонійно поєднується з найголовнішим - асортиментом продукції. Тут є всі товарні групи класичного супермаркету і дещо більше. Облаштований куточок для кавоманів, де козятинчани та гості міста можуть насолодитися смачною, а головне, справжньою кавою. Девіз  роботи дружнього колективу магазину: «Кожен, хто заходить до наших магазинів – наш бажаний гість!»

- На об’єкті  застосовані всі найкращі технології, які сьогодні існують в рітейлі торгівлі продуктами харчування, - розповідає одна із співвласників торговельної мережі «Соловейко» Наталія Рожко, яка має вже 25 років підприємницького досвіду. – При проектуванні були враховані всі вимоги, які є до супермаркетів, для того, щоб ми мали право розмістити пекарню, кулінарний цех та класичний набір товарів. Особлива увага приділяється свіжим продуктам. У нас великий вибір рибної продукції, курятини, свіжого м'яса свинини та яловичини. Є великі потужні надсучасні холодильники, у яких все поділене за групам і зберігається при правильних температурах. На відміну від інших маленьких магазинів, які не мають таких великих холодильних складів, у нас є можливість надати жителям міста та району свіжу продукцію.

На створення «Соловейка» власники не шкодували ні сил, ні коштів. Вони зібрали найкращу команду, закупили та встановили професійне технологічне обладнання та освітлення. Зупинятися на цьому не будуть - в найближчих планах тут відкриють велике сімейне кафе з терасою. Запрацює банкетна зала та готель на 15 номерів. Для повного комфорту відвідувачів зробили максимально велику авто- та велопарковку.

- У центрі Козятина, там де наразі успішно працює супермаркет «Обжорка», теж очікуються приємні зміни, - каже Наталія Рожко. - Будемо робити так званий ренеймінг, тобто супермаркет отримає новий стиль та назву «Соловейко». 

Ласкаво просимо!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up