Смертельна аварія на Барському шосе у Вінниці: троє загиблих

Смертельна аварія на Барському шосе у Вінниці: троє загиблих

8 лютого 2019 року, у Вінниці сталася мотрошна аварія. На жаль, повідомляють про чисельні жертви – троє загиблих та троє постраждалих. У поліції розказали перші подробиці. Аварія сталася близько четвертої години ночі по вулиці Стельмаха. У поліції кажуть, що 28-річний водій мікроавтобуса  Volkswagen не впорався з керуванням та допустив зіткнення із припаркованим на узбіччі вантажним автомобілем «ДАФ».  
 

За словами керівника відділу комунікації поліції Вінницької області Анни Олійник, в результаті аварії загинуло троє людей. За попередньою інформацією слідства, загинули троє пасажирів мікроавтобуса, серед яких   26-річна жінка та 43-річний чоловік. Особа третього чоловіка встановлюється. 
Ще трьох пасажирів віком 58, 24 та 28 років  з різного ступеню травмами госпіталізовано. Відомо, що усі потерпілі – громадяни Республіки Молдова. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, проводяться першочергові слідчі дії, з’ясовуються усі обставини та причини аварії.
Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. — Закрита одна полоса для руху Барське шосе з 03.50. Поки що буде ускладнення в русі так як тривають слідчі дії по ДТП, —  коментує командир батальйону "Патрульна поліція Вінниці" Дмитро Кисличенко.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Вінничнка розказує про жахи цієї ночі

—  Сьогодні серед ночі я прокинулася від якогось гуркоту. Було приблизно 3:30. Глянувши у вікно зрозуміла, що тільки що трапилася аварія. Мікроавтобус врізався в фуру. Мабуть водій заснув. З постраждалої машини вискочив двоє чоловіків, подивилися з боку на те, що сталося і один з них перестав собою володіти. Жахливо кричав, ревів і кидався з боку в бік біля машини, — пише вінничанка Олена на своїй сторінці у ФБ.

За її словами, з'явилося дуже багато машин поліції. Потім декілька машин ДСНС, а через якийсь час почали їхати швидкі.

Відео дня

—ДСНС розкривали машину і мабуть діставали потерпілих, так як швидкі тут же їхали сигналячи. Було дуже страшно і явно не до сну. Всю ніч стояв шум і виблискували поліцейські вогні, — згадує Олена


 

Ольга БОБРУСЬ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up