Смертельна ДТП біля Калинівки: двоє загиблих, троє постраждалих

Смертельна ДТП біля Калинівки: двоє загиблих, троє постраждалих

30 червня 2018 року, на трасі під Калинівкою сталася моторошна аварія. На жаль, на місці загинули обидва водія. Двоє пасажирів та дитина у лікарні. 
 

Аварія сталася близько 16 години на трасі Житомир Могилів-Подільский в районі села Сальник Калинівського району. 


— Водій Nissan Almera виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Citroёn Berlingo, який рухався назустріч. В Nissan Almera за кермом їхав 34-річний вінничанин разом з 33-річною жінкою та дитиною. Вік дитини ще встановлюється. Водій "Ніссану" загинув, жінка з дитиною у лікарні, — розказує журналістці «20 хвилин» прес-офіцер вінницької обласної поліції Анна Олійник. 

Відео дня

На жаль, загинув також і 25-річний водій Citroёn Berlingo. З ним їхав пасажир, якого теж з тілесними ушкодженнями забрали на швидкій. 
За словами Олійник, наразі на місці працює слідчо-оперативна група. 


—  Проводяться першочергові слідчі дії. Там заокруглена ділянка дороги. Слідчі будуть встановлювати з яких причин водій виїхав на зустрічну смугу. За фактом відкрили кримінальне провадження, —  каже прес-офіцер поліції. 

—  До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.3 ст. 286 КК України. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб, передбачено покарання позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років,  — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. 
Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/DTP/smertelna-dtp-bilya-kalinivki-dvoe-zagiblih-troe-postrazhdalih-10700900.html

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up