Смертельна ДТП в Жежелеві: загинуло четверо пасажирів

Смертельна ДТП в Жежелеві: загинуло четверо пасажирів
  • Сьогодні, 5 травня, близько 5 години  на трасі М-21 «Житомир-Могилів-Подільський» в Жежелеві, що на Козятинщині, сталося зіткнення автомобілів «Мазда» та  «Фіат Добло». 
  • Аварія забрала життя четверо пасажирів легковиків 
  • Обидва водії госпіталізовані в Козятинську ЦРЛ. На місці події працюють правоохоронці

За словами начальника відділу слідчого управління поліції Олександра Тютюника,  проведеними на місці події слідчими діями попередньо встановлено, що  автомобіль «Мазда»,  рухаючись в бік м. Вінниці, виїхав на смугу зустрічного руху, де  зіткнувся з автомобілем «Фіат Добло» 

Відео дня

Внаслідок ДТП на місці події загинули дві пасажирки «Мазди», 1976 та 1998 років народження, жительки Київської області, та пасажири «Фіат Добло» — чоловік та жінка, 1944 та 1945 років народження, мешканці м. Гайсин Вінницької області.

Обидва водії – 29-річний житель Київської  області, який перебував за кермом «Мазди», та 42-річна мешканка м. Гайсин, що керувала «Фіат Добло», з тілесними ушкодженнями різного характеру у важкому стані доставлені до Козятинської районної лікарні. 

Усі обставини та причини аварії з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). Таке правопорушення карається ув’язненням терміном до 10 років. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up