Сніжна зима подарувала козятинським дітям класну гірку

Сніжна зима подарувала козятинським дітям класну гірку

Зима цього року згадала про свої права тільки в останньому зимовому місяці. Спочатку відчутно морозило, а потім в супереч безсніжним зимам завіяло хуртовинами. Снігу випало стільки, що комунальним службам ніде було його дівати.

Вивозити з міста накладно для бюджету. Згортати на вулицях — вже немає куди горнути. От прийняли рішення сніг від міської ради та вулиці Героїв Майдану звозити на площу і там зробити снігову гірку для дітей. 

Відео дня

З невеличкого опитування, яке ми зробили, таку новацію розділяють не всі. Одні запитують, що буде коли сніг роставатиме. Є незадоволені, що гірка в якійсь мірі закриває будинок культури.

Все це так, тільки коли бачити очі дітей 4-річної Каті чи 6-річної Аріни, 12-річної Юлі, 13-річного Артема і ще 12 дітей і підлітків з такими ж очима. то не задумуєшся, що буде потім.

Зараз у дітей свято. Вони на чому тільки можуть з’їжджають з гірки. Завдячуючи сніжній зимі і міській раді діти вийшли на площу з санчатами звичайними, санчатами льодяниками, та й усім, що в кого, як кажуть, під руками було.

Радувати дітей ми повинні коли трапляється така можливість. Сніг розтане і вода від нього стече, зате в пам’яті дітей залишиться ця сніжна гірка на багато років.  

Дмитро Артемчук

Як у Махнівці влаштували «веселі покатушки»

Діти в Козятині покидали гаджети і вишли на гірки
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vitaliy Kovalchuk

    Ото трагедія: закриває від чиїхось очей будинок культури...
    Що важливіше - очікування гарного вигляду якоїсь споруди, чи дитяча радість?

    Так, було би краще, щоб ця гірка мала пристойний вигляд, зроблена професійно за порадою дизайнера, архітектора. Тоді це була би прикраса центральної площі на якихось кілька тижнів чи хоча б днів.
    Але за чий то кошт і коли?
    А так - спонтанно винникла доволі непогана ідея недорого облаштувати місце розваг для дітей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up