Софійка Андрущенко знову взяла приз на Міні-Міс!

Софійка Андрущенко знову взяла приз на Міні-Міс!

Минулорічна переможниця фотоконкурсу порадувала новою перемогою

У фотоконкурсі минулого року під такою ж назвою Міні-Міс переможницею стала Софійка Андрущенко. Її фото прикрасило календар 2018 року. На ньому вона з символом року — собачкою. Цьогорічний конкурс “Маленька красуня Козятинського краю” розпочала саме Софійка. Її світлина одна з перших з’явилася на сайті козятин.ком. У результаті, з відривом у 700 голосів Софійка посіла призове друге місце у фотоконкурсі Міні-Міс-2018. Вона набрала майже 3 тисячі вподобань. Її світлину переглянули майже 13 тисяч людей та поділилися з друзями до 300 разів. У цьому вона на першому місці! Мама маленької красуні Віра Андрущенко розповіла, що у Софійки є ще молодший братик Тихін, йому 1 рік і 9 місяців.

— Софійка допомагає його бавити?

— Їй нема коли. Вони можуть разом погратися, помитися, поїсти.

Відео дня

— Чим вона займається?

— Вона ходить у садочок, вивчає англійську мову, ходить на спортивні бальні танці (КДЮСШ) і гімнастику, тренування з якої проходять у спортзалі залізничного училища. Кожний день у нас розписаний.

— ВІдомо, що Софійка почала читати?

— Так, це для нас така новина. Учора ми вирішили спробувати і у нас вийшло. Їй зараз 5 з половиною років. Уже рік займаємося у приватній англійській школі.

— Як це сталося?

— Це маленькі слова з абетки. З раннього дитинства вона нам дала зрозуміти, що буде швидко розвиватись. Рано почала говорити, ходити. Коли виповнився рік, вона вже танцювала на свій день народження в кафе!

— Софійка, ти вже знаєш, ким ти хочеш стати?

— Леді Баг (мультфільний персонаж, який допомагає людям), — була відповідь нашої маленької красуні.

Як стало відомо, мама Віра в декреті. Батько Віталій — автомеханік.

— У кого Софійка така швидка, в маму чи тата?

— Мені здається, що в тата. Вона така з народження плюс ще ми розвиваємо.

— Які результати її досягнень в танцях, гімнастиці?

— Багато. Ми нещодавно їздили тричі на конкурси з бальних танців. Є і перше місце, і друге, і третє. З гімнастики — два перших. Фотоконкурс “Міні-міс-2018” від газети “RIA-Козятин” — перше місце. До-речі, він дав гарний початок!

Від редакції:

Бажаємо всім учасницям конкурсу нових перемог, досягнень, інтелектуальних, спортивних та інших здобутків.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up