Сьогодні – день Тимофія: про що можуть розповісти сни?

Сьогодні – день Тимофія: про що можуть розповісти сни?
  • Народжені в цей день, за прикметами, стають головними у сім'ї, оскільки мають сильний характер.
  • Чому шостого березня варто добре погуляти з компанією та що можуть повідомити сни, читайте далі.  

У цей день, 6 березня, вшановується пам'ять преподобного Тимофія, пустельника. Раніше казали: "Теплом довгоочікуваним віє - старечі кістки гріє". У давнину саме в цей день старші люди виходили на подвір'я для того, щоб зустрітися та обмінятися останніми новинами, тому що взимку через холод цього зробити не виходило.

Старші люди також радили молоді 6 березня проводити більше часу на свіжому повітрі, тому що це дозволить зміцнити здоров'я і вберегтися від хвороб. Збиралися галасливими компаніями, розповідали історії, жарти і примовки.

  Саме в день Тимофія визначали, якою буде подальша весна. Якщо в цей день було тепло, значить, і всі три місяці будуть теплими. Казали: "Тимофій Весновій - вісник теплих днів".

Вірили, що в ніч на 6 березня сняться тільки віщі сни, на які варто звернути особливу увагу. Якщо уві сні обрізаєш собі волосся - це обіцяє бідність, заплітати коси - будуть неправдиві чутки.

Відео дня

Якщо сниться що ви ловите злочинця - ваша друга половинка вам зраджує. Захворіти уві сні - здоров'я міцним буде. Казали, що не можна в цей день залишати справи незавершеними.

Також не можна випивати - наслідки можуть бути поганими.  Народжені в цей день, за прикметою, стають головними у сім'ї, оскільки володіють сильним характером.
Ольга Бобрусь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/
    Керувати

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up