Сьогодні на Вінниччині поховали Героя

Сьогодні на Вінниччині поховали Героя

Учора, 7 березня, у Липовці, що на Вінниччині, зустрічали померлого захисника України Сергія Бичкова. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на ФБ-спільноту “Мій Липовець”.

Народився Сергій Бичков 4 вересня 1972 року у селі Росоша Липовецького району. Середню освіту здобув у Росошанській середній школі. З дитинства мріяв бути військовим і вступив до Вольського вищого загальновійськового командного училища тилу. По його закінченні служив у Збройних Силах .

Одружився, разом з дружиною виховував доньку. У першу хвилю мобілізації ,18 березня 2014 року, був призваний на службу за контрактом та призначений старшим офіцером відділення офіцерів запасу і кадрів, згодом - на посаду заступника військового командира - начальника мобілізаційного відділення. У серпні 2014 року, після Іловайських подій, попросився на передову... ВІдповідно до наказу Міністра оборони був переведений у 28 бригаду в/ч А0666.

6 березня, його серце зупинилося. Вантажем 200 його доправили побратими на рідну Липовеччину. У центрі міста на нього чекали мама, старший брат із сім’єю, родина, друзі, побратими по службі в АТО, колеги по роботі, вся липовецька громада.

Відео дня

Це вже восьмий воїн з Липовеччини, якого забрала війна. Люди стали на коліна, зустрічаючи земляка.

Фото: Микола Рибак.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Павел

    В гроб ООС и АТО
    Свиномордый никто
    Год за годом людей загоняет.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up