Сьогодні на Вінниччині скасовується воєнний стан

Сьогодні на Вінниччині скасовується воєнний стан

По обіді, о 14:00, у десяти областях спливає термін дії воєнного стану

Сьогодні, 26 грудня, на Вінниччині скасовується воєнний час. Його запровадили на місячний термін у зв’язку із загрозою широкомасштабного вторгнення в Україну збройних сил Російської Федерації. Оскільки ворог за цей час не вживав кардинальних дій, парламент та Президент не стали продовжувати воєнний стан.

За період особливого режиму на Вінниччині правоохоронні органи, Нацгвардія, прикордонники та СБУ були переведені у повну бойову готовність. На дорогах працювали стаціонарні блокпости.

Резервісти пройшли військові збори і навчання. У прикордонних районах Вінницької області заборонили полювання, а цивільним – носіння військових строїв. У трьох громадах області скасували вибори об’єднаних територіальних громад.

Відео дня

Разом з тим не скасовувалися розважальні та масові заходи, не запроваджувалася комендантська година, не було обмеження свободи медіа і зв'язку.

Нагадаємо, небезпечним регіоном для Вінниччини є підконтрольне Росії Придністров’я.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дмитро Поліщук

    А що війна теж скасовується...
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up