У Козятині відкрився новий Центр обслуговування клієнтів від «Вінницягазу»

У Козятині відкрився новий Центр обслуговування клієнтів від «Вінницягазу»
  • 15 серпня для споживачів природного газу Козятина та Козятинського району відкриє двері новий Центр обслуговування клієнтів "Вінницягаз".
  • Про це на своїй сторінці у ФБ повідомляє адміністарція установи

Урочисте відкриття відбулося 15 серпня 2019 р. о 11:00 год. за адресою: м. Козятин, вул.Героїв Майдану, 33/4.

— Це вже сьомий та один із найбільших центрів компанії на теренах Вінницької області. Розрахований на понад 25 тисяч клієнтів, — йдеться в повідомленні.

Все тут продумано та обладнано з думкою про клієнта та заради комфорту споживачів. ЦОК облаштований у форматі відкритого простору - «Оpen space». Має зручне зонування, обладнаний сучасною комп’ютерною технікою, меблями. Забезпечений необхідною інформаціно-довідковою продукцією. Є достатня кількість місць для очікування, кулер з водою, вбиральня, ігровий куточок для малечі

Відео дня


Функціонує система електронної черги, яка розподіляє потоки клієнтів між операторами.Тут можна також вирішити свої «газові справи» шляхом самообслуговування. Сучасна комп’ютерна техніка, забезпечений доступ до мережі Інтернет та Wi-Fi дозволяють легко це зробити у куточку «Тонкий клієнт» або з власного мобільного.


Робота нового центру полягає у наданні широкого спектру послуг - починаючи від видачі довідок і консультацій по особовому рахунку, передачі показань про спожитий газ, звірки та оплати послуг до отримання технічних умов на приєднання до мереж.

Роботу з клієнтами Козятинський ЦОК розпочне з 16 серпня 2019 р. Працюватиме:
- з понеділка по четвер – з 8:00 до 17:00 години. П’ятниця з 8:00 до 15:45. Обідня перерва з 12:00 до 12:45. Вихідні : субота , неділя

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Татьяна Адамова

    Був симпатичний парубок, став гарний чоловік.
  • Мария Ионова

    Сегодня пошла, отлично, быстро, цивилизованно, близко, удобно,спасибо, не ходить в газконтору и не стоять там часами под дверью в тесном коридоре в толпе.
  • Мала

    Ого не Впізнала!!!  Мамчур росте як на дрожжах. А ще років 5 тому був симпатичний парубок. Розкабанів капець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up