Соціальна допомога, пенсії, умови кредитних зобов'язань: у ЦНАПі консультували переселенців

Соціальна допомога, пенсії, умови кредитних зобов'язань:  у ЦНАПі консультували переселенців
  • Питання – відповідь: консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги знову функціонував в місцевому ЦНАПі

Все для покращення правової обізнаності мешканців громади. Адже зараз це питання набирає особливої актуальності, у військовий час, коли з’являється багато нових життєвих обставин та питань, що потребують негайного вирішення.

Юристка Козятинського бюро правової допомоги Аліна Бондарчук завітала до місцевого ЦНАПу, – установи, яку відвідують чимало вимушених переселенців.

Відео дня

Вона забезпечила роботу консультаційного пункту доступу до БПД, здійснивши прийом внутрішньо переміщених осіб та надавши юридичну допомогу, зокрема, з питань отримання соціальної допомоги, оформлення статусу внутрішньо переміщеної особи, отримання пенсії в разі зміни місця проживання особи, виконання кредитних зобов’язань в період воєнного стану тощо.

Також юристка розповсюдила буклети правового характеру відповідного тематичного спрямування та повідомила де можна отримати безоплатну правову допомогу.

Отримати правову допомогу можливо дистанційно, зателефонувавши до єдиного контакт-центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0 800 21 31 03 та перейшовши за посиланням.

Додамо, днями відвідувачів установи консультувала фахівчиня Козятинського бюро правової допомоги Марина Лавренюк

Читайте також:

Козятинські юристки у ЦНАПі надавали безоплатну правову допомоги. Контакти

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Каргальськова

    Скільки зараз треба платити за вивіз мусора?.

keyboard_arrow_up