Соціальна допомога та пенсія: у Козятинському ЦНАПі безкоштовно надавали юридичну допомогу

Соціальна допомога та пенсія: у Козятинському ЦНАПі безкоштовно надавали юридичну допомогу
  • Покращення правової обізнаності мешканців громади набирає особливої актуальності у військовий час, коли з’являється багато нових життєвих обставин та питань, що потребують негайного вирішення.

Саме тому юристка Козятинського бюро правової допомоги Аліна Бондарчук завітала до місцевого ЦНАПу, – установи, яку відвідують чимало вимушених переселенців. (Повідомляє Козятинська міська ТГ)

— Вона забезпечила роботу консультаційного пункту доступу до БПД, здійснивши прийом внутрішньо переміщених осіб та надавши юридичну допомогу, зокрема, з питань отримання соціальної допомоги, отримання пенсії в разі зміни місця проживання особи, виконання кредитних зобов’язань в період воєнного стану тощо, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Також юристка розповсюдила буклети правового характеру відповідного тематичного спрямування та повідомила де можна отримати безоплатну правову допомогу.

Зазначають, що отримати правову допомогу можливо дистанційно, зателефонувавши до єдиного контакт-центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0 800 21 31 03 та перейшовши за посиланням: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua.

Читайте також:

Козятинські юристки у ЦНАПі надавали безоплатну правову допомоги. Контакти

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up