Совкове болото, ряхи розпирає у штабних щурів: нахабність генералів ЗСУ розлютила українців

Совкове болото, ряхи розпирає у штабних щурів: нахабність генералів ЗСУ розлютила українців

Українці активно коментують звістку про те, що в нашій армії генералів більше, ніж у держав, які входять до складу НАТО

Так, в Україні 450 генералів, тоді як у США лише 40. До того ж минулого року суттєво змінилися і зарплати. Переважно тому, що у грошовому забезпеченні військових охочі нажитися знаходили додаткові лазівки – ті ж самі, такі банальні, але дуже вигідні премії. Все б, здавалося, змінене під стандарти НАТО, але от вирахувати кінцеву суму було не так вже й просто, як про це розповідав у 2017 році секретар РНБО Олександр Турчинов.

Світлина від Mova.

Відео дня

Тобто по військових частинах Києва хтось заробляв значно більше, аніж ті хлопці, котрі в прямому сенсі слова сиділи в окопах і щоденно ризикували власним життям.

В мережі зазначають, що оклад генералів справді вражаючий: сюди зараховують і доплату за звання, посадову націнку, за вислугу років, виконання особливо важливих завдань (нагадуємо – в АТО вони не були), добові і так далі.

«Питання до генералів, яка ваша участь у розвалі армії і що ви робили, щоб зберегти Крим і недопустити війну на Сході», «Сьогодні їхав з військовими. В збройних силах як було совкове болото, так і осталося. Нічого не змінилося, ряхи розпирає у штабних щурів», «Є питання, нахрена нам стільки генералів, за що їм дають звання», “Доморослі легальні трутні! Соків спадщина, і тільки!”, “Тому і війна не закінчиться”, “А ви простежите за кар’єрним ростом цієї касти і поцікавтеся хто у них родичі”, “В АТО цих паркетних щурів і в намети на навчання бруд місити”

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up