Співали, веселилися та отримали солодощі: для діток у бібліотеці влаштували свято

Співали, веселилися та отримали солодощі: для діток у бібліотеці влаштували свято
  • Посмішки дітей — найцінніше. Навіть у такий складний час для малечі з Козятинської громади влаштовують веселі розваги.
  • Юні учасники заходу залишилися задоволеними та щей отримали солодкі подарунки.

Захід пройшов у міській бібліотеці. Відвідали його дошкільнятка з центру дитячої та юнацької творчості разом із керівником гуртка «Сходинки до знань» Зоєю Кравчук. 

Дітям показали лялькову виставу «Пригоди у зимовому лісі». Також учасники лялькового театру «Кольорове диво» під керівництвом бібліотекаря Наталії Кісарчук читали вірші, співали пісні та розважали глядачів заходу.

Відео дня

«Різдво та Новий рік — одне із найулюбленіших дитячих свят, бо це канікули, ялинка, подарунки, ігри та розваги, — зазначають у повідомленні Козятинської міської бібліотеки. — Діти з радістю розповідали про отримані подарунки від святого Миколая. Всі учасники заходу отримали заряд позитивних емоцій та гарний настрій. А по завершенні заходу діти отримали солодощі».

Нещодавно у Козятинській міській бібліотеці, нагадаємо, відбулася музична лялькова вистава «Веселе ведмежатко Рім-Тім-Ті». Глядачами стали першокласники першого ліцею та їх вчителька.

 

Читайте також:

У залізничному училищі першокурсникам вручили учнівські квитки

У Козятині зібралися вчителі з української мови та літератури. Що обговорювали?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Петров

    А деж посмішка дітей......??? Це похорони, а не свято

keyboard_arrow_up