Спортсменів зі спортмайданчика обслуговують кущі

Спортсменів зі спортмайданчика обслуговують кущі

Батьки дітей, які часто свій вільний час проводять на спортивному майданчику двору на вулиці Грушевського, звернулися до редакції “RIA-Козятин”.

Мешкають вони в районі школи №2. За їх словами, дітей на майданчику  збирається багато. Разом грають в різні ігри і хлопчики, і дівчатка. Проблема одна: справити дітям нужду ніде та й роздягальні нема...

Побувавши на згаданому спортмайданчику після 18 години, застали там близько 30 діток.

Відео дня

Думку дітей відносно біотуалету ми дізналися пізніше. Та спочатку поспілкувалися з батьками маленьких спортсменів і батьками підлітків. Таку ідею вони підтримують, от тільки категорично проти звертатися з цього питання в міську раду.

— Ми ледь домоглися, щоб наших дітей пускали на цей майданчик, — кажуть батьки. — Він був відкритим тільки під час спортивних змагань. Піднімемо питання туалету, візьмуть і закриють спортивний майданчик. Хай буде, як є.

Така переважна думка батьків.

Поспілкувалися представники преси й з тими, в кого вже й онуки повиростали. Серед людей поважного віку знайшовся один, який відповів за всіх. Мабуть, чиновник з великим стажем, коли вважає тільки свою думку правильною.

Поспілкувалися й з групою підлітків, які тільки йшли на майданчик. На поставлене запитання відповіли: “Так он наш біотуалет!” Показали на купу гілок з засохлим листям.

— А як те гілля вивезуть? — запитуємо ми. — Тоді в кущі. Не треба тут біотуалету. Досі обходились.

Звичайно, є люди, яким нічого не треба: ні біотуалету, ні дитячого галасу. Але, якщо той галас є, то це є Козятин. Він живий і жива в ньому українська нація. У душі ідею туалету батьки дітей підтримують. Та бояться наразитися на гнів влади. Дивна позиція людей, які владу найняли на роботу. Замість того, щоб запитувати, що влада зробила, бояться, щоб вона не розгнівалась.

Владо, облаштуйте дітям роздягальню! А туалет, діти кажуть, не потрібний, поки біля майданчика є кущі. Наші діти звичні. А що робити дітям з Вінниці, Бердичева чи дорослим дядям з Калинівської спортроти “Ягуар”?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up