Справа загиблого Артура Тронца: «Наразі чекаємо висновків експертизи»

Справа загиблого Артура Тронца: «Наразі чекаємо висновків експертизи»
  • Минуло два тижні, відколи тіло нашого земляка, 21-річного мешканця Флоріанівки, строковика Артура Тронца знайшли у козятинській Водокачці.
  • Рідні, та близькі люди покійного не можуть оговтатися від непоправної втрати. Вони не вірять в те, що молодий хлопець, в якого попереду було ще все життя, міг покінчити самогубством.
  • На якому етапі знаходиться слідство, чи готова вже судова-медична експертиза та ким у справі проходить товариш військовий, що востаннє бачив Артура живим?

Нагадаємо, що звільнений в запас військовий Артур Тронц 7 квітня поїхав з військової частини  А1119, але додому так і не повернувся. Хлопець значився як зниклий безвісти. Його шукали кілька днів. 13 квітня тіло козятинчанина витягли з водойми в центрі Козятина, там, де раніше знайшли його речі — кепку та мобільний телефон.

За фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство) з приміткою «Нещасний випадок», призначено судово-медичну експертизу, яка триватиме місяць і визначить остаточну причину смерті. 

Відео дня

У версію нещасного випадку рідні не вірять. Через соціальні мережі та засоби масової інформації вимагають, щоб поліція покарала винних. Мовляв, у смерті сина винен товариш-строковик, який забрав «дембеля» з військової частини.

Про те, як просувається слідство, ми говорили з начальником козятинського відділення поліції Романом Андрущаком. 

– На якому етапі знаходиться справа?

 — Ми відразу почали з'ясовувати всі обставини, розглядати різні версії, — розповідає Роман Андрущак. — В тому числі і вбивство. Однак, в подальшому, коли відпрацювали похвилинно весь маршрут руху покійного військовослужбовця (з ким спілкувався, де був), в силу тих обставин, які отримали в ході дводенних пошуків, зрозуміли, що однією з основних версій може бути утоплення. Після чого викликали водолазів і продовжили пошуки у водоймі. Коли тіло бійця знайшли, за допомогою батьків його було оглянуто та обстежено. Був проведений розтин, матеріали направили на додаткові заходи з гістології, взяли забір крові, сечі, кісток. Наразі чекаємо висновків експертизи. 

За словами керівника поліції, в ході заходів з’ясували, що бійці вживали спиртні напої. Обидва були в стані алкогольного сп’яніння.

— Ким у справі  проходить товариш Артура, з яким вони поїхали з частини?

— Як свідок.

— Рідні загиблого стверджують, що поліція нічого не робить.

— Ми робимо все можливе, для того, щоб встановити об’єктивні причини скоєного і намагаємося оперативно з'ясовувати всі обставини. На сьогоднішній день поліція робить все можливе і неможливе. Крім цього, якщо в когось є будь-яка інформація з приводу цієї справи — просимо звертатися до поліції. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Мария

    Ганьба поліції

    Сергей Башин reply Мария

    при чем здесь полиция .может пьяный утопился

    Анжела Рурак reply Сергей Башин

    В нього стирили банківські картки і зняли з них велику суму грошей. І побитий весь був

    Юра Шамрай reply Сергей Башин

    Його вбили, були синці на лиці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up