Справи чотирьох порушників карантину дійшли до суду

Справи чотирьох порушників карантину дійшли до суду

Відбулося ще чотири засідання у справах порушення норм карантину. Без засобів індивідуального захисту застали працівників трьох магазинів та кафе.

Поліція 24 червня завітала до магазину «Колосок» о 18:05 і побачила, що продавець на робочому місці без засобів індивідуального захисту. На суді жінка пояснила, що магазин працює до 18-ої, тому на той момент вона торгівлю не здійснювала.

Коли продавчиня зачинила магазин, вона зустріла листоношу і мала повернути їй квитанції. Саме тому жінка повернулася до магазину, де її і застали правоохоронці.

Наступного дня працівники поліції зафіксували ще один випадок порушення карантину. О 18 годині у магазині «Гастроном» продавчиня теж не мала засобів індивідуального захисту. Але людей не було і магазин вона збиралася зачиняти.

Відео дня

А 26 червня правоохоронці о 22:45 завітали до продуктового магазину у приміщенні колишнього ресторану «Козятин». Продавчиня теж була без засобів індивідуального захисту. На суді жінка пояснила, що відвідувачів на той момент не було і вона спустила маску для того, аби попити кави.

Зауважимо, що це вже не вперше працівників саме цього магазину застають на робочому місці без маски. У червні ми спільно з представниками держпродспоживслужби та поліції ходили в рейди і перевіряли магазини, кафе, перукарні та ринки. Під час однієї з таких перевірок зайшли до магазину на Пилипа Орлика. Продавчиня була без маски. Коли представник держпродспоживслужби Оксана Бенеденчук запитала дівчину, де її засоби індивідуального захисту, продавчиня відчинила шухляду і почала шукати маску.

Держпроспоживсдужба завітала до магазину на Пилипа Орлика. Продавчиня була без маски

Суд вирішив не призначати штраф нікому з порушників карантину і обмежився усним зауваженням.

Ще одне порушення зафіксували у магазині-кафе «Тинок». Але справу повернули поліції на доопрацювання, тому що до матеріалів не додали відео-підтвердження. Наступне засідання з цієї справи відбудеться через два тижні — 28 серпня.

Нагадаємо, першу справу про порушення карантину розглядали 16 квітня. Поліція застала на робочому місці без засобів індивідуального захисту менеджера-продавця одного з будівельних магазинів. Повторне засідання відбулося 25 травня. Але справу вирішили закрити через відсутність складу правопорушення, тому що власник магазину не попередив працівника про закриття магазину на час карантину. Детальніше про це читайте тут.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up