Справу за погрози та потрощений будинок козятинчан передали до суду

Справу за погрози та потрощений будинок козятинчан передали до суду
  • У Козятині передали до суду справу про напад, скоєний п‘яною компанією.
  • Слідство щодо фігурантів тривало менше двох місяців.

Нагадаємо, троє чоловіків розтрощили подвір‘я приватногї садиби та погрожували її мешканцям ножами. Тоді увечері 5 травня 2020 року троє нетверезих мешканців Козятина, які і раніше мали конфлікт із законом, галасували на вулиці Грушевського поблизу будинків 79 і 81.

Мешканці будинку №79 зробили усні зауваження чоловікам. Це їх образило. З ножами нетверезі люди напали на беззахисних господарів та почали трощити усе, що бачили: виламали штахетини з паркану, вибили хвіртку, забігли на подвір’я, де почали нищити все, до чого змогли дотягнутись – вікна, двері, облицювання будинку, а також погрожували вбити людей, які зробили їм зауваження. "Погром" відбувався у присутності п’ятимісячного немовляти.

Невдовзі хулігани були затримані поліцією та судом взяті під варту. Чоловіки відмовилися співпрацювати зі слідством, свою провину не визнали, завдані родині збитки не відшкодували. Проте доказів винуватості для статті 296 (Хуліганство) КК України зібрано достатньо, тому справу передали до суду.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ира Василишина

    Зачем вы пишите, что так  оперативно работает наша полиция
    Вы лучше напишите сколько домов в Казатине ограбили, а результата ноль от полиции
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up