Стало відомо, коли монетизують субсидії

Стало відомо, коли монетизують субсидії

Монетизацію субсидій проведуть у кілька етапів

Стало відомо, що процес монетизації субсидій українцям по оплаті житлово-комунальних послуг запуститься з 1 січня 2019 року. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів

В уряді уточнили, що монетизацію планується провести в декілька етапів. Перший з них стартує в перший день наступного року.

Відео дня

 

«Це дуже серйозний процес, який буде проходити вперше. Частини домогосподарств, а це 1,3 мільйонам, ми вже виплачуємо зекономлені кошти. У середньому вийшло по 600-700 гривень кожному господарству. Наступний етап — переведення всіх на особові рахунки. Саме туди будемо направляти доплату держави за оплату житлово-комунальних послуг, а вже звідти кошти повинні потрапляти до теплопостачальних підприємств і інших постачальників комунальних послуг», — цитує слова прем'єр-міністра України прес-служба Кабміну.

На думку Володимира Гройсмана, процес монетизації субсидій потрібно провести до осені 2019 року — до настання наступного опалювального сезону.

Наголошується, що кошти відшкодують, навіть якщо сім'я подасть документи в листопаді або грудні, і незалежно від виду опалення: централізованого теплопостачання, індивідуального газового або електро опалення. Тобто держава відшкодує комунальні витрати родини за два місяці 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up