Стало відомо, коли почнуть відновлювати газопостачання

Стало відомо, коли почнуть відновлювати газопостачання
  • Газу немає вже тиждень.
  • Ремонтні роботи, через які перекрили блакитне паливо, планували завершити 18 вересня.
  • Тож люди чекали, що на вихідних газ увімкнуть, але його немає досі.
  • Що кажуть у «Вінницягаз»?

Вже тиждень козятинчани і мешканці 12 сіл сидять без газу. У «Вінницягаз» кажуть, що постачання блакитного палива почнуть відновлювати з вівторка, 22 вересня. Але це не означає, що газ з’явиться одразу у всіх.

— На сьогодні вже замінені три засувки — 200-го діаметру, 250 і 100. І з завтрашнього дня починається поступове відновлення газопостачання. Це буде поступове відновлення, тому що мають перевірити безпеку газопостачання у кожній оселі. Бували випадки і вибухів. Щоб цього не було, кожну оселю треба перевірити — чи можна пустити газ. А там 13 600 споживачів зупинено на сьогодні. Через це відновлення газопостачання буде відбуватися поетапно приблизно до кінця тижня, — каже Лариса Логінова, речниця АТ «Вінницягаз».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Valentina Chornenkaya

    Пишемо всі заяви на перерахунок
  • Олег

    Пора вже і фільтрувати коменти-"Мера"
    Чому всі ставлять Ганьба? Мені особисто публіковання дуже сподобалось, інформування на рівні!
    Те, що новина недуже, то вже таке хотілось щоб вже був газ в оселях Козятинчан!
  • Полищук Оксана

    Якою буде вартість доставки газу, за вересень місяць, враховуючи що майже два тижні газ не доставлявся??????

    Елена Удвуд reply Полищук Оксана

    відповідь на ваше питання читайте у цій публікації
    https://kazatin.com/Podii/vidpovidi-na-nayposhirenishi-zapitannya-pro-vidklyuchennya-gazu-11136719.html

    Tetyana Kostiuk reply Полищук Оксана

    Зверталася в управління 104ua, відповіли, що перерахунок робиться, якщо газу немає цілий місяць, тобто 30 або 31 день. Мабуть потрібно підняти це питання, та  звернутись до компетентних юристів.

    Раїса Архипівна reply Tetyana Kostiuk

    Якщо абонплата за транспортування газу розраховуэться по середньому, то по середньому на два тижні потрібно скоригувати плату за транпортування, зменшити її у двічі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up