Стартує онлайн-фотоконкурс «Правова допомога поруч»

Стартує онлайн-фотоконкурс «Правова допомога поруч»
  • З 13 липня по 10 грудня 2020 року Координаційний центр з надання правової допомоги проводить онлайн-фотоконкурс «Правова допомога поруч».Взяти участь в конкурсі можуть як дорослі, так і діти (за умови згоди одного з батьків або законного представника).
  • Про це повідомляє козятинська міська рада

«Темою конкурсних робіт є захист прав людини, рівний доступ до правосуддя та правової інформації, посилення правових можливостей і правової спроможності населення, право на безоплатну правову допомогу», – зазначила заступниця Міністра юстиції Валерія Коломієць.

Фотоконкурс проводиться за п’ятьма номінаціями:
- подія у системі БПД (світлини з правопросвітницького заходу);
- портрет клієнта або працівника системи БПД;
- правова допомога очима дітей (фотографія зроблена дитиною);
- робота дистанційних та мобільних консультаційних пунктів доступу до БПД;
- місце правових можливостей (фотографія зроблена в приміщеннях центрів з надання БВПД).

Фотоконкурс проводиться за трьома етапами.

Відео дня

I етап – приймання конкурсних робіт (фотографій). З 13 липня по 30 жовтня 2020 року необхідно зареєструватися на вебсайті фотоконкурсу за посиланнямhttp://photo-konkurs.legalaid.gov.ua, обрати одну з номінацій та завантажити на сайт не більше однієї світлини.

II етап – голосування, що триватиме до 29 листопада 2020 року. Щоб проголосувати за конкурсну роботупотрібно авторизуватися на вебсайті фотоконкурсу за посиланням http://photo-konkurs.legalaid.gov.xn--ua-olcak6c6b/ Gmail пошту.

На III етапі, що триватиме з 30 листопада до 10 грудня 2020 року, будуть визначені переможці, оголошені результати конкурсу та нагороджені переможці.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися на сайті фотоконкурсу «Правова допомога поруч»http://photo-konkurs.legalaid.gov.ua
або на сайті системи БПД https://www.legalaid.gov.ua/novyny/ogoloshennya-pro-provedennya-onlajn-fotokonkursu-pravova-dopomoga-poruch/

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up