Стартував проект «Муніципальна няня". Які його умови?

Стартував проект «Муніципальна няня". Які його умови?

З нового року почав працювати проект "Муніципальна няня". Від передбачає компенсацію послуг няні та встановлює її розмір.
 

Про це у фейсбук пише Вінницький місцевий центр з надання БВПД. Проект "Муніципальна няня" передбачає відшкодування послуги з догляду за дитиною до трьох років.

Як зазначають у Міністерстві соціальної політики України до проекту "Муніципальна няня" входить:

  • відшкодування послуги «муніципальна няня» є щомісячною адресною компенсаційною виплатою матері/батьку або опікуну дитини до 3- років;
  • компенсація послуги «муніципальна няня» виплачується отримувачу послуги «муніципальна няня» (батько/мати або опікун) в розмірі прожиткового мінімуму на дітей віком до 6- років, встановленого на 1 січня відповідного року, за кожну дитину, якій надається послуга з догляду муніципальною нянею.
  • та надається за умови укладання угоди/договору про здійснення догляду за дитиною до 3-років між отримувачем послуги «муніципальна няня» (батько/мати або опікун) та муніципальною нянею (фізична особа-підприємець/юридична особа).
     

 Варто зазначити, що виплати на дітей також зберігаються. Так, при народженні дитини сім'я отримуватиме разову допомогу в розмірі 10 тисяч 320 гривень та 30 тисяч 960 рівними частинами (по 860 гривень) протягом 36 місяців.

Відео дня

Марія Лєхова

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володимир Петрович Сушко

    Які в .....у проекти!!!!Рівень життя піднімайте,щоб народжуваність збільшилась!!!!
    Статистику прогугліть!!
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up