Стрільцям краще помовчати, а ракам – ні про що не турбуватись. Гороскоп на сьогодні

Стрільцям краще помовчати, а ракам – ні про що не турбуватись. Гороскоп на сьогодні

Пропонуємо вам розважитися і почитати гороскоп на сьогодні. Можливо саме сьогодні зірки готують вам сюрприз

Овен
Чим вище ви виростите, тим частіше вам доведеться кланятися, входячи в двері. Про це варто пам'ятати, прагнучи підрости ще і ще. Чи не занадто швидко ви рухаєтеся?

Телець
Сьогодні ви будете розриватися між бажанням багато чого змінити і страхом втратити те, що маєте. Шукайте золоту середину.

Близнюки
Сьогодні вам слід бути обачнішими, балансуючи на тонкій перемичці між гумором і сарказмом. Останній вам успіху в суспільстві не принесе.

Відео дня

Рак
Подбайте про вітрила і штурвал, вітер буде спрямований вищими силами. Все, за що ви наважитеся взятися сьогодні, обов'язково увінчається успіхом.

Лев
Сьогодні хороший день для прийняття відповідальних рішень, проведення урочистих заходів та інших тому подібних занять. Нині ви навіть можете увійти в історію, якщо захочете. Тільки подумайте перш, адже вийти щось звідти не можна.

Діва
Сьогоднішній день буде відзначений значущістю, яка буде проявлятися у ваших діях. Хтось може запідозрити вас в бажанні надати ваги власної персони, тому краще уникати насмішників.

Ваги
Всі розмови в вашій присутності будуть сьогодні йти легко і невимушено, переговори пройдуть успішно і взаємовигідно. Все навколо будуть з незрозумілої причини прагнути вам сподобатися.

Скорпіон
Сьогоднішній день може бути насиченим несподіваними подіями і вашою на них нестандартною реакцією. На цей цирк буде цікаво подивитися, правда, краще це робити з боку.

Стрілець
Незадоволені? Снікерс!!! Ой, вибачте, вирвалось ... Викиньте ви його, гидоту таку. А якщо незадоволені, поки краще мовчати.

Козеріг
З ранку ви будете дуже зайняті і дуже всім потрібні. Зате вечір винагородить вас заняттям тихим, спокійним і дуже приємним. Головне - до нього дожити.

Водолій
Сьогодні ви зможете надати комусь чималу послугу, допомагаючи вирішити деяку проблему. Ви просто зобов'язані впоратися з цим завданням, тим більше, що не так давно ви вже з подібним завданням стикалися. Потрібно тільки провести паралель.

Риби
Сьогодні ви можете бути залучені в якесь велике дійство. Якщо можливо, цього краще спробувати уникнути, бо, хоча нові переживання і розвіють нудьгу, їх може виявитися занадто багато.

Читайте також:

«Стіни тріщать і сипляться, цегла падає»: козятинчанин просить владу відремонтувати вхід до стадіону
Самгородчан запрошують до прибирання. Список вулиць та округів, де будуть наводити поорядок
Та сторона, ПРБ і центр - на яких вулицях не буде світла 27 вересня - 3 жовтня
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up