Стрілянина, «ліс» без документів та наїзд на велосипедиста

Стрілянина, «ліс» без документів та наїзд на велосипедиста
  • Кримінальний тиждень на Козятинщині (16 по 22 грудня)

У середу, 16 грудня, від козятинчанина до поліції надійшла письмова заява про крадіжку. Невідома особа шляхом віджиму врізного замка вхідних дверей в його будинку, вкрала сумку, в якій знаходилися документи, гроші, мобільний телефон та ноутбук. 

А ще в одного мешканця Козятинщини вкрали банківську картку, з якої потім зняли кошти, а картку повернули на те ж саме місце.

У четвер, 17 грудня, в студентки залізничного училища, що мешкає в гуртожитку, вкрали телефон, який перебував на зарядці в коридорі гуртожитка.

Відео дня

У п'ятницю, 18 грудня, патрульні на стаціонарному посту в Махнівці на автошляху Вінниця-Житомир зупинили транспортний засіб з причепом, який перевозив лісоматеріали без відповідного маркування. Під час перевірки документів на даний вантаж, виявили невідповідність фактичного об’єму породи.

У неділю, 20 грудня, у Козятині стріляли. До поліції надійшла заява, що один із мешканців здійснив постріл з пристрою для відстрілу гумових куль в бік автомобіля. В результаті пострілу, пошкодив двері машини. Поліціянти вилучили зареєстрований пристрій для відстрілу гумових куль.

А в Залізничному поліцейські Козятинського відділення поліції встановили особу зловмисника, який з господарської будівлі викрав зварювальний апарат в одному з домоволодінь. Ним виявився 28-річний місцевий житель. Правопорушник проник у приміщення, підібравши  ключ до вхідних дверей.

Не обійшлося минулого тижня і без ДТП. На автодорозі Самгородок-Миколаївка, водій легковика, не впоравшись з кермуванням, допустив зіткнення з велосипедистом. Останнього з травмами госпіталізували до Козятинської ЦРЛ. Автомобіль поставили на арештмайданчик.

Під кінець тижня поліція зафіксувала домашнє насильство. Від козятинчанки надійшла письмова заява про те, що її співмешканець наніс їй тілесні ушкодження. Ще одна містянка повідомила —  хтось взяв на її ім’я кредит.

Крадіжки: у Залізничному поцупили зварювальний апарат. Злодія розшукали
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрій Боровський

    Чікаґо !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up