Стріт воркаут у Козятині – не на папері

Стріт воркаут у Козятині – не на папері

Видовище. У дворі багатоверхівки на Грушевського провели спортивно-розважальний захід. Тут були і акробатичні вправи на спортивних снарядах, і змагання, і лотерея. Та окрасою турніру стала естафета серед команд воркаутерів 

У минулі вихідні відділ фізичної культури та спорту Козятинської міської ради спільно з громадською організацією «Стріт Воркаут» організували спортивно- розважальний захід. 

До початку програми судді спортивного заходу Андрій Салинко, Олег Поліщук та Влад Побідаш на спортивних снарядах виконували складні акробатичні вправи. Після показових виступів розіграли спортивну лотерею. Володарем призу, футболки від команди «Ван-Юніт», став зірковий воротар команди «Козятинські Леви» Роман Фалдін. Голкіпер «Левів» ще приміряв виграш, а до мікрофона вже підійшла Тетяна Єрмолаєва, головний спонсор силового турніру..

Відео дня

– У першу чергу я хочу подякувати тим, хто головний на сьогоднішніх змаганнях. Це діти. Якби вас тут не було, то цього турніру також не було б. Друге дякую Андрію, Олегу і Владу. Дякуючи вам, хлопці, є впевненість, що в Козятині воркаут є. Є два різних воркаути: є «вивіска», а є справжній. І ваші змагання в Броварах це підтвердили.

Спортсмени виступили в трьох вікових категоріях. Почалися змагання з підтягування на турніку спортсменів 12–15 років без додаткової ваги. З восьми учасників, що взяли участь у цій дисципліні, кращі результати показали Дмитро Поліщук, який свою вагу підтягнув 30 разів. Срібним призером з результатом 21 піджим став Денис Гладунець. Замкнув призову трійку з 17 вдалими спробами Андрій Пірожок. У вправі на брусах в цій віковій категорії чемпіоном став Андрій Пірожок (35 піджимань). Срібну нагороду виборов Ярослав Киричук (29). На третьому місці - чемпіон першої дисципліни Дмитро Поліщук.

У категорії від 16 до 19 років +гантель 16 кг взяли участь шестеро воркаутерів. На турніку спортсмени фінішували у такій послідовності: Дмитро Козлюк (11 піджимань) Олександр Бомко (10 вдалих спроб), Артем Горохов (9 піджимань). На брусах золото в Артема Горохова, Дмитро Козлюк став срібним призером, а Олександр Бомко був удостоєний бронзової нагороди.

У категорії 20 років і старші +24 кг додаткової ваги виступали тільки досвідчені спортсмени. Своє тіло з гантелею 24 кг 9 разів підняв Владислав Побідаш. Андрій Салинко показав другий результат, у нього 8 підйомів. На третьому місці Олег Поліщук. Він поступився Андрійові всього одним пунктом.

У віджиманні на брусах з гантелею чемпіон і бронзовий призер першої вправи помінялися місцями. Срібну нагороду в обох видах здобув тренер воркаутерів Андрій Салинко. Слід відзначити, що Андрій в обох видах програми виступав в стадії втоми. Він Олегу і Владиславу підтримував гантель, щоб та не гойдалася.


Окрасою турніру воркаутерів були змагання в естафетах. Усі учасники розділилися на

чотири команди, де кожен учасник проходив свій етап. Естафетники комади Олександра Бомка стали чемпіонами. Срібні нагороди – в команди Артема Горохова. Третім призером став колектив капітана команди Дмитра Козлюка. Команда Андрія Кончинського фінішувала на четвертому місці.

Після естафет настала приємна мить нагородження. Призери, крім медалей отримали грамоти за зайняте місце і грошову винагороду. Чемпіони змагань до золотих медалей отримали кубки.

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку Від читача 09:28 Пожежний схематоз 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up