Студентка із Козятина Ольга Касянюк перемогла  в конкурсі «Мої мрії і захоплення»

Студентка із Козятина Ольга Касянюк перемогла  в конкурсі «Мої мрії і захоплення»

Вінницький державний центр естетичного виховання учнів ПТНЗ провів заочний конкурс «Мої мрії і захоплення» серед учениць закладів професійної (професійно-технічної) освіти Вінницької області.

Захід проводився з метою виявлення талановитих і обдарованих учениць, розкриття їх творчого потенціалу та естетичних смаків, популяризації позитивного іміджу сучасної дівчини.

Учасниці подали на конкурс творчі роботи у вигляді відео презентацій: «Я - дівчина, а отже Я - вродлива» та «Мої захоплення».

Як пишуть на офіційній сторінці козятинського залізничного училища,переможцями І етапу (училищного) конкурсу стали учениці: Людмила Рибак (група № 322), Ліза Коваль (група № 202), Аліна Шморгун (група № 323) та Ольга Касянюк (група № 1). Їхні роботи були направлені для участі у ІІ етапі (обласному) конкурсу.

Відео дня

При визначенні переможців враховувались оригінальність та самобутність втілення образу, лаконічність, логічність, грамотність і послідовність викладу думки, відповідність заданій тематиці, творчий підхід, оригінальність задуму.

- Наша учениця Касянюк Ольга зайняла ІІ місце! Щиро вітаємо нашу конкурсантку, зичимо нових перемог! Дякуємо усім учасницям та бажаємо залишатись такими цілеспрямованими, унікальними, неповторними! - йдеться в дописі


"Сучасні заклади освіти": наше залізничне училище нагородили Дипломом та золотою медаллю
Студенти залізничного училища перемогли на Всеукраїнській олімпіаді
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up