Створена карта, на якій Україну назвали «Відродженням нації»

Створена карта, на якій Україну назвали «Відродженням нації»

Британська студія Dorothy представила світову карту World Song Map, на якій позначили країни назвами пісень.  

Автори зазначили, що позначили країни та міста назвами пісень, які підходять за змістом для опису кожного конкретного регіону.

Територію України автори підписали композиціями «Rebirth of a Nation» («Відродження нації»), «War Zone» («Зона військових дій») і «From Russia with Love» («З Росії з любов'ю»).

Білорусь на цій карті назвали «Sister Europe» та «European female», а Росію - «Back in USSR» («Назад в СРСР»), «Wide Open Space» («Широкий простір») та «Empire State of Mind».

Відео дня

Які назви отримали інші країни дивіться на карті:

 

 

Марія Лєхова

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:00 Куточок Японії в Козятині, де квітнуть сакури й магнолії photo_camera 09:50 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 08:46 Не можна займатися сексом і вживати алкоголь. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 19:00 Попереджають про можливі аварійні відключення світла Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 16:49 Просять підтримати петицію про присвоєння звання Герой України посмертно Костянтину Соколівському 15:12 Зник 11-річний хлопчик, його розшукує поліція 14:40 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 14:30 Сильний вітер і дощ — попереджають про погіршення погодніх умов 13:01 Розчистив алею ялинок у Пиковці 12:42 Ветерани «Моноліта» стали переможцями благодійного турніру 12:10 Благодійники передали медичне устаткування та ліки в лікарні Козятина (пресслужба БФ) 11:50 У Козятині працювала виїзна бригада лікарів-онкологів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up