"Сучасні заклади освіти": наше залізничне училище нагородили Дипломом та золотою медаллю

"Сучасні заклади освіти": наше залізничне училище нагородили Дипломом та золотою медаллю
  • Козятинське МВПУЗТ отримало Золоту медаль на Дванадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» та виставці освіти за кордоном «World Edu»Т
  • Творча група закладу під патронатом директора училища Андрія Стецюка працювала над проєктною роботою з тематичної номінації «Розвиток партнерства освіти й бізнесу як стратегічний ресурс підготовки конкурентноспроможного фахівця»

Днями у Київському Палаці спорту компанією «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України провели Дванадцяиу міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти» й виставку освіти за кордоном «World Edu».

Про це йдеться на офіційній сторінці закладу

Відео дня

Творча група Козятинського міжрегіонального вищого професійного училище залізничного транспорту під патронатом директора училища Андрія Стецюка (укладачі проєкту: Коломійчук Олена Олександрівна - заступник директора з навчальної роботи, Осіпчук Лариса Василівна - заступник директора з виховної роботи) працювала над проєктною роботою з тематичної номінації «Розвиток партнерства освіти й бізнесу як стратегічний ресурс підготовки конкурентноспроможного фахівця».

Журі високо оцінило представлений проєкт – навчальний заклад нагороджений Дипломом та ЗОЛОТОЮ МЕДАЛЛЮ.

Також додамо, що Козятинське МВПУЗТ є членом Асоціації державних закладів профтехосвіти України залізничного профілю, Головою якої є директор нашого училища Стецюк Андрій Олексійович. В рамках Асоціації в номінації «Психологічний супровід освітніх реформ у діяльності психологічної служби» була представлена конкурсна робота, яка нагороджена ЗОЛОТОЮ МЕДАЛЛЮ.

- Ці нагороди підтверджують, що в Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту надає своїм здобувачам якісну освіту, орієнтовану як на кращий український досвід, так і на перспективні здобутки європейських освітніх закладів! Щиро дякуємо членам творчих груп, які працювали над конкурсними роботами й вітаємо переможців! Зичимо успіху, творчості, наснаги для подальшій співпраці й пошуку спільних шляхів для удосконалення навчально-виховного процесу відповідно до вимог часу! - пише адміністрація училища

Студенти залізничного училища перемогли на Всеукраїнській олімпіаді
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up