Суд вважає затримання Віктора Слободянюка законним

Суд вважає затримання Віктора Слободянюка законним

Завершилось засідання по справі затриманого голови Козятинської районної ради Віктора Слободянюка. Адвокат Михайло Гурба подав позов до суду щодо незаконного затримання посадовця.

За словами захисника, поліція не мала відповідної постанови суду щодо затримання посадовця. Згідно процесуального кодексу затримання може відбуватися або на місті злочину, або згдіно рішення суду.

Очевидці стверджують, що журналістів не пустили на судове засідання, під час якого розглядали позов адвоката. Відомо, що суд не задовільнив вимоги правозахисника. Постанови про це ще не отримав ні адвокат, ні Віктор Слободянюк. В найближчі години сторона звинувачення очікує ці документи. Сьогодні ж має відбутися судове засідання, щодо визначення запобіжного заходу для голови Козятинської районної ради. 

Як стало відомо, норма запобіжного заходу- цілодобовий домашній арешт.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up