Свіжий прогноз: дощі накриють майже всі регіони

Свіжий прогноз: дощі накриють  майже всі регіони

Синоптики розповіли про погоду перед вихідними
 

30 травня, в четвер, грозовий фронт накриє Вінницьку, Чернігівську та Київську області, а також всі західні регіони країни. Як передає Гідрометцентр, в четвер, 30 травня 2019 року, в Україні збережеться спекотна погода, проте вже ближче до кінця тижня погоду затьмарять проливні дощі. Сьогодні в більшості регіонів очікується до 30 градусів спеки, і тільки в західних областях синоптики прогнозують суттєве похолодання - до 17-20 градусів.

31 травня, в останній робочий день, грозовий фронт накриє вже не тільки захід, але і північні, а також центральні регіони України.

На решті території країни без опадів. На півдні, півночі, сході і в центрі денні показники температур збережуться на рівні 28-30 градусів тепла, а вночі синоптики прогнозують + 15-17. На заході температурна картина не зміниться - синоптики прогнозують все ті ж 17-20 градусів.

Відео дня

1 червня, в перший літній день, в північних областях також прогнозується зниження температури до 22-24 градусів. Прохолодна погода збережеться на заході, в інших областях буде жарко. На всій території країни, за винятком півдня і сходу, пройдуть дощі.

Варто додати, сьогодні, 30 травня, на Вінниччині оголосили штормове попередження (Жовтий рівень). 
Нагадаємо:

Дощі і спека: синоптики розповіли про погоду в перший день літа та останній день весни
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up