Святе місце порожнім не буває або як палять підлітки в непрацюючій котельні

Святе місце порожнім не буває або як палять підлітки в непрацюючій котельні

Між вулицями 8-ма Гвардійська та Кошового є непрацюча котельня. Значиться вона за адресою 8-ма Гвардійська 61-А . За експертною оцінкою її вартість станом на 25 грудня 2014 становила 156 тисяч 320 гривень. Декілька років тому  невиховані городяни зносили туди сміття. Спіймати когось не виходило

Люди, які там проживають, час від часу прибирали те сміття та воно знову з’являється в котельні і поруч з нею. У дітей для наведення порядку  - своя логіка. Для чого сміття кудись виносити? Його можна підпалити прямо в непрацюючій котельні. Так було поки ту котельню не орендував під складське приміщення депутат міської ради самої Радикальної партії. В порівнянні з головним радикалом Країни він нікуди не приводив корову і не фотографувався з вилами. Для користі справи він махнув рукою на Радикальну партію і перебрався до більш рейтингової. Тільки на місцевих виборах козятинчани симпатизували Стратегії та ЄС. Необравшись депутатом вирішив, що складське приміщення йому вже ні до чого. Забрав все, що мало якусь ціну, залишивши непотріб. За одно перестав шити медичні маски для всіх бажаючих, та не був вже спонсором дитячих проектів та конкурсів. Покинув складське приміщення, яке орендував. Народна приказка “Святе місце порожнім не буває” не зовсім підходить до нашої історії. Тільки в непрацюючій кочегарці знов поселилися діти.

Про це нас повідомила місцева мешканка Любов Леліовська. 

Відео дня

— Ця непрацююча котельня знаходиться на балансі “Чистого міста”, - каже жінка. - Ми, місцеві жителі декілька разів зверталися до цієї комунальної організації реакції нуль. Діти і не зовсім діти, виломали в приміщенні двері, палять все що попадає їм на очі. Декілька разів викликали пожежну, коли палили автомобільні шини та матраци. Що там робиться майже кожного дня я вам навіть передати не можу. Приїдьте сфотографуйте в газету, а я зателефоную на гарячу лінію тому, що терпіти все це просто неможливо.

Ми з цього приводу звернулися до міського голови Тетяни Єрмолаєвої. Вона повідомила, що дійсно ця котельня знаходиться на балансі “Чистого міста” 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up