Медові соти та подільські пироги: в Музеї хліба відбудеться обласне свято

Медові соти та подільські пироги: в Музеї хліба відбудеться обласне свято

19 серпня 2019 року в Музеї Хліба села Білопілля що в Козятинському районі відбудеться обласне свято «Народу вічний оберіг»

За інформацією «Мистецької Козятинщини», кожен бажаючий зможе торкнутися душею до народного цілющого джерела звичаїв і традицій наших предків, адже програмою свята передбачено різноманітні ВИСТАВКИ: 
- «Колос достатку» - вироби дідухів з цілющих трав та зернових культур;
- обрядових хлібів, які завжди випікали українці до релігійних та народних свят;
- виставки народної творчості територіальних громад Козятинського району та Вінниччини;
В рамках свята відбудуться ФЕСТИВАЛІ:
- «Сузір’я митців» - кращих майстрів-умільців народних промислів Вінниччини та нашого району, які будуть показувати майстер-класи для всіх бажаючих та продавати свої вироби;
- «Медові соти» - бджолярів-пасічників з Козятинщини та України з різною медовою продукцією, яку зможуть придбати всі бажаючі.

Також пройде КОНКУРС:
- «Подільські пироги» - різних видів, форм та розмірів пирогів з цікавими начинками вам представлять майстрині здобної випічки Козятинщини.
На святі вас БЕЗКОШТОВНО почастують гарячою смачною юшкою та пирогами. А створювати гарний настрій вам будуть кращі творчі колективи та окремі виконавці.
Свято розпочинається о 10:00 годині.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Lubov Goryachevskaya

    Чим  можна буде доїхати з Козятина
  • Ирина Ковбий

    На днях відвідувала музей, краса неймовірна!
  • Valentina Shaidovska

    Пам'ятаю коли відкривали музей хліба, була на відкритті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up