Свято від "Талановитої родини" пройшло феєрично

Свято від "Талановитої родини" пройшло феєрично

Самгородоцька музична школа вже вдруге проводить фестиваль"Талановита родина"

Не  варто доводити,що українська нація сильна своїми  талантами. А талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном у руці, тільки треба знайти поле ,де це зерно найкраще проросте.


В Самгородоцькій музичній школі ростять талановитих дітей. А талановиті вони тому,що мають мудрих  батьків та відданих мистецтву висококваліфікованих
викладачів.


Не даремно кажуть, що кожна людина подібна діамантам. Як коштовному  камінню потрібна обробка, так і людині необхідно вчитися, пізнавати,розвиватися.
Ось і наші учасники сьогодні світилися, адже могли продемонструвати свої здібності, розкриваючи величезний потенціал своєї родинної творчості!!!

Відео дня


Чарівні ведучі побажали  всім родинам вдалих виступів,а глядачам - отримати задоволення від зустрічі із талановитими родинами і .....свято просто захопило...
Пісні у виконанні талановитої Марії Лободи чули всі,а ось її мами Ірини Петрівни почули  вперше під нескінченні оплески.Їм на зміну дві чарівних сестрички Юлічка та Людмила Кец виконали "Пісеньку про коника". Ромчик Романюк із матусею Ларисою  розіграли жартівливу сценку на  пісню" Та куди їдеш Євтуше" під гучні оплески.


Зал не вщухав від овацій коли одні за одними виходили по черзі родини,це: Фортепіанний дует сестричок Діана Овчиннікова та Ангеліна Зеленюк; Тріо Соломонюків:  Микита( скрипка), Віталій ( вокал) та матуся Анастасія ( ф- но); тріо братів Кузиків виходило на сцену двічі: як співаки та інструменти;дует трубачів Дениса та Артема Оркушів; вокальний дует сестричок Каріни та Ксенії Петлінських; вокальний дует Анастасія Черешнюк та Маргарита Грига; Дует Орловських: матусі Лариси із донечкою Анастасією та тріо Скоропадів: матусі Ганни із двома  донечками Іванкою та Сніжаною.

Фестиваль співпав у цьому році з моїм днем народження, бо проходить у середу на весняних канікулах)) Усі викладачі наприкінці вийшли та вітали ,а батьки з дітьми аплодували стоячи.Приємно , аж до сліз.А Валентин Іванович Терновий приподніс цілу корзину квітів!!!

Не вщухали  оплески, глядачі не відпускали родини не "викупавши"  їх в оваціях!!!
Дійство так захопило,що і не замітили, як швидко летить час.
Усі учасники отримали подяки, та нестримне бажання прийняти участь наступного року в більшої кількості учасників!!!

Людина кожна має свій талант:
Немає гірших - кожен в чомусь перший!
І впевнено крокує кожен з нас
До відкриттів й нових великих звершень!!!

Окрема подяка та низький уклін викладачам за їх гарну працю та батькам,які дуже творчо  віднеслися до фестивалю!!!!

Самгородоцька музична школа  школа відчинена та з любов'ю працює   з Вашими  талановитими дітками!!!

Світлана Воронова

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up