«Сюрприз за сюрпризом»: реакція козятинчан на отримані платіжки за розподіл газу

«Сюрприз за сюрпризом»: реакція козятинчан на отримані платіжки за розподіл газу

Наші соцопитування

 Руслан (33), тимчасово непрацюючий:

— Абонплату за газ платити потрібно. Тільки те, що нам пропонують, ніякий не розподіл газу, а звичайне здирництво. За розподіл газу споживачі платили й раніше. Тільки чомусь як його розділяли, він у неприйнятній пропорції зріс у ціні.

Відео дня

Василь(48), залізничник:

— Поки платити не буду. Хочу надіятись, що щось зміниться, адже нас змушують платити за те, за що ми вже заплатили. Ми купляли труби не тільки ті, що від магістралі  до будинку під’єднані, ми купили трубу газогону по всьому нашому мікрорайону. Як це платити за те, що купив?

Валентина (60), пенсіонерка:

— Платити за так званий розподіл газу поки не буду. Я вважаю, що такий платіж є незаконним. Надіятись на те, що НКРЕКП самі знизять ставку такого платежу, не доводиться —.не для того вони його запровадили. На мою думку, треба, щоб депутати місцевих рад своїм рішенням труби газогону забрали на баланс міста і району. 

Надія (65), пенсіонерка:

— Я проти такого платежу, труби ми самі купляли. Як буде далі, не знаю, може щось зміниться, а поки я за розподіл газу заплатила.

Світлана (44), залізничник:

— Всі люди, з ким спілкувалась, за таке здешевлення газу просто обурені. Це неподобство.

Микола (71), пенсіонер:

— У нас в українців сюрприз за сюрпризом. Ще люди від закриття телеканалів на телебаченні не відійшли, а нам вже абонплату у вигляді транспортування газу підкинули. До 20 лютого ні за який газ я платити не буду.   

Читайте по темі:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Каменный

    пусть газовки плотят людям за использование труб а не наоборот
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up