Танці, співи та «Workout – батли»: як у Козятині відзначали День Європи

Танці, співи та «Workout – батли»: як у Козятині відзначали День Європи
  • У суботу, 15 травня у Козятині гучно відзначили День Європи в Україні
  • Присутні на святкуванні могли спробувати себе у можливостях різних локацій: у фестивалі малюнку на мольберті «Європа очима козятинців»,  у змаганні для дітей «Workout – батли», на виставці-колажу книжок «Через мову до Європи», яку підготували працівники Козятинської бібліотеки.

Про це йдеться на сторінці козятинської ТГ.

Головним акцентом свята була пізнавально-конкурсна програмі «Європа багатолика: єдина, близька, велика!». Розважальна гра була задумана так, щоб школярі, які прийшли на центральну площу міста, самі зробили вибір і згуртувались у команди за національними ознаками. Кожен учасник гри повинен був знайти у натовпі своїх «земляків». Бажаючі взяти участь у грі отримали картки, в яких були запитання, що стосувалися історії та культури Франції, Італії, Греції, Польщі і України. Коротко, у формі гри, молодь дізналась про традиції, побут, географію і етнографію цих країн.

На площі Козятина витанцьовували та виспівували номери святкового концерту за участю місцевих аматорів. Перед присутніми виступили вихованці вокального та хореографічного гуртків міського будинку культури та вокалісти Козятинської дитячої музичної школи: колектив "ЗОРЯНКА - АРТ" студія народного танцю та студія сучасного танцю "DREAM DANCE", колектив бального танцю «Візаві», солісти Евеліна Широкова та Діана Бондарець, дует сестер Ульяни і Софії Чорномаз, а також хор наймолодших вокалістів МБК під керівництвом Тетяни Фабіцької.

Відео дня

Фото Игорь Янковчук

Фото зі сторінки Культура Козятина

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up