Театралів з Гран-прі в таланти не записали (?!) (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Театралів з Гран-прі в таланти не записали (?!) (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Пройшов перший відбірковий тур “Козятин має таланти-7”

У міському Будинку культури змагалися талановиті діти нашого міста до конкурсу “Козятин має таланти-7”. Це був перший тур. Другий — запланований на наступний вівторок, 13 червня. Конкурс відбудеться 27 червня.

Отож, виступили 16 учасників. Воркаут-колектив “Малятко” і танцювальний ансамбль “Лайтерс” порадували спортивністю та динамічністю. Молодша група ансамблю “Елегія” виконала “Гуцульський танок”, а старша група “Елегії” — дуже зворушливий патріотичний танок-композицію “Мальви”. Юлія Атаназевич продемонструвала дива гнучкості у своєму еквілібристичному номері. Анастасія Якимчук виконала чуттєвий танок з елементами гімнастики під назвою “Душа”. Були ліричні пісні Михайла Швеця, Діани Бондарець, Мирослави Зіневич, Аліни Рудик, Дмитра Плотніцького. Виразну патріотичну пісню артистично виконала Віталіна Большанек. Газета “RIA-Козятин” вже розповідала про багатьох з цих талановитих дітей. Марина Костюк, Анна Прилуцька та Богдан Зубченко подарували залу фортепіанні твори. Єдиними театралами була студія “Неймовірні діти”. Вони виконали гумористичну постанову “Василькові женихання”.

У залі царювала дружня атмосфера. У кожного виконавця була своя група підтримки. Після “сильних” виступів зал вибухав оваціями.

Відео дня

Після закінчення виступів журі довгенько обговорювало результати. На сцені тим часом пройшла вільна танцювальна програма.

Результат суддів дещо здивував. Аутсайдерами виявились співак Михайло Швець та театральна студія “Неймовірні діти”. Їх не взяли до фіналу, а лише дали втішний приз від фабрики “Рошен”.

Не зрозуміло, чому до конкурсу “Козятин має таланти” пройшли аж 6 вокалістів та три піаністи, а єдиний театральний гурток “зарубали”. Нагадаємо, що театральна студія “Неймовірні діти” 20 травня у Вінниці на День Європи отримала Гран-прі конкурсу “Зірковий тріумф”.

Театральна студія “Неймовірні діти”

Михайло Швець

Воркаут-колектив “Малятко”

 

Танцювальний ансамбль “Лайтерс”

 

Діана Бондарець

 

Віталіна Большанек

 

Молодша група ансамблю “Елегія” виконала “Гуцульський танок”

 

Мирослава Зіневич

 

Марина Костюк

 

Аліна Рудик

 

Старша група “Елегії” — танок-композиція “Мальви”

 

Анна Прилуцька

 

Юлія Атаназевич

 

Богдан Зубченко

 

Анастасія Якимчук

 

Дмитро Плотніцький

 

Поки судді приймали рішення, на сцені пройшла вільна танцювальна програма

Перший відбіркови тур "Козятин має таланти-7" закінчився, глядачі та артисти розходяться. 

Бажаємо юним талантам успіхів у творчій діяльності та перемог на сцені й у жітті!!!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up