Техніка, навички та швидкість: у Самгородку дітей вчили основ ножового фехтування

Техніка, навички та швидкість: у Самгородку дітей вчили основ ножового фехтування

На початку вересня в Самгородоцькому будинку культури відбувся майстер-клас з основ ножового фехтування.

Про це пишуть на сторінці Самгородок НАШ.

Додамо, що спортивний ножовий бій або короткоклинкове фехтування – це різновид фехтування, що характеризується роботою з макетами, які імітують короткоклинкову холодну зброю.

— Під час тренувань майстер ножового бою Роман Яковлев не лише роз’яснював базові прийоми та техніки, а й ділився власним досвідом. Це чудова база для розвитку рухових навичок, координації, швидкості та витривалості. Крім того, ножовий бій також вчить, як не розгубитися в екстремальних умовах та тримати дистанцію. Тут важлива техніка, навички та швидкість. А ще це той вид спорту, де замало лише фізичного гарту, не обійтися тут без розумового навантаження, — йдеться в дописі

Відео дня

На занятті учасникам показали, як опанувати базові прийоми самозахисту та яким чином можна визволитись від нападника. Роман Яковлев поділився інформацією про те, що саме варто класти до своєї аптечки, як шляхом проведення найпростіших медичних заходів врятувати життя потерпілому, зменшити його страждання і попередити розвиток можливих ускладнень та як не піддаватися паніці, діяти швидко й рішуче, тому що в такі моменти дорога кожна секунда.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up