Температура 39: у столичному шпиталі померла 38-річна снайперка з Козятинщини

Температура 39: у столичному шпиталі померла 38-річна снайперка з Козятинщини
  • У п'ятницю, 14 травня, у київському шпиталі пішла з життя снайперка з Вінниці Ольга Гранецька. Про це повідомляє Depo.Вінниця.
  • Відома, що Ольга Гранецька має козятинське коріння. Вона народилася 27 квітня 1983 року в селі Юрівка на Козятинщині. 2007-го року підписала контракт в Козятинському РВК

За словами волонтерки Юлії Щербань Ольга Гранецька боролася з онкохворобою щитовидної залози та ускладненнями. Але після кожної операції поверталася на фронт, бо хотіла перемоги. Її стан різко погіршився кілька тижнів тому.

"Температура шість днів трималася – 39, дівчата, які там були, її "виганяли"  на лікування. А вона казала: "У мене ще недороблені справи". Хотіла, щоб все було так, як треба", – каже Юлія Щербань.

Відома, що Ольга Гранецька має козятинське коріння. Вона народилася 27 квітня 1983 року в селі Юрівка на Козятинщині. 2007-го року підписала контракт в Козятинському РВК. Була радіотелеграфісткою в 101 окремому полку зв'язку (з 2012 року, в/ч А1660). У 2016 році її перевели до 93 ОМБр "Холодний Яр". Воювала в артрозвідці. Із  2017 року Ольгу Гранецьку перевели до 131 окремого розвідувального батальйону. Виконувала бойові завдання на посаді снайпера-розвідника.

Відео дня

В Ольги залишилися мати і дві сестри: Ірина Гранецька, з якою народилася в один день, і старша – відома письменниця Вікторія Гранецька-Стафійчук.

За словами Юлії Щербань, прощання зі снайперкою відбудеться у Вінниці в неділю, 16 травня, о 12:00.

У Козятині помер відомий спортсмен і майстер Леонід Маркітан

Помер знаний у Козятині вчитель Микола Медик
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Veronika Qnatjuk Qnatjuk

    ВСЯ УКРАЇНА СУМУЄ.
  • Veronika Qnatjuk Qnatjuk

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ. СПІВЧУТТЯ РІДНИМ ТА БЛИЗЬКИМ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up