Титусівчан залишили без під’їзду

Титусівчан залишили без під’їзду

Із заяви видно — проблема довготривала і соціально значима

Організацію регулювання доступного людям громадського транспорту у вигляді рейсового автобуса важко недооцінювати. Тому що він, при його відсутності, ставить село в глухий кут. Викликає роздратування, депресію. Адже споживачами являються, як правило, жінки з дітьми, пенсіонери. Як це ще правильно охрестили, малозахищені верстви населення. Як результат, ось до чого довели громаду с. Титусівка: вони скаржаться у всі інстанції. Із заяви видно — проблема довготривала і соціально значима. Лише недобросовісне ставлення влади до своєї роботи дає можливість пригнічувати і так невеселе життя в селі, навіть на незначній відстані до району.

Відкритий лист владі

Голові РДА Слабчуку Юрію Олексійовичу, голові районної ради Слободянюку Віктору Миколайовичу, народному депутату Юрчишину Петру Васильовичу:

Відео дня

Ми, жителі с. Титусівка дуже обурені і вкрай стурбовані по причині відсутності рейсового автобуса до нашого села, який донедавна хоч якось курсував. А з нового року взагалі відсутній. Причиною відсутності стала відмова перевізника, який відмовився їздити до села Титусівка, хоча до с. Пустоха відвозить і забирає людей. Рейс був на одному маршруті. Яка причина в цьому, нам ніхто пояснити не може. Така ситуація тільки компроментує всі діючі гілки влади. Люди зневірились. Взагалі, наше село Богом і всіма забуте. Ні доріг, ні листоноші, ні автобуса тощо. Кожен виживає, як може. Більшість жителів села Титусівка працюють в м. Козятині, тому відсутність автобуса впливає на людське здоров’я і нервову систему. Щоб дістатись жителям до районного центру на роботу, в лікарню чи за покупками, потрібно замовляти таксі, так як другого транспорту тут просто немає. А таксі коштує 200 грн. Не кожний може дозволити собі такий вид транспорту. Просимо вашої допомоги, якнайшвидше посприяти у вирішенні цих  питань. Чому такі непорядні перевізники, так зухвало дозволяють собі нехтувати людьми. Якщо водії не хочуть їздити до нашого села, хоча воно знаходиться найближче до міста, то може ви вплинете на ці неподобства. Ми пропонуємо, щоб міський автобус №3 хоча б через 2 години курсував в центр нашого села за людьми. Ми знаємо, що міський автобус №2 забирає і відвозить людей з села Іванківці, автобус №1 теж міський, курсує за жителями до села Козятин. Може від вас буде якась друга пропозиція. Просимо вас вплинути на вище вказані проблеми і налагодити транспортні перевезення жителів нашого села до м. Козятина і від м. Козятина до села. Сподіваємось, що хоч хтось потурбується про нас.

З повагою жителі с. Титусівка.

  1. Крушевський А.В.

  2. Дячук О.Ю.

  3. Крушевський В.В.

  4. Крушевська М.А.

  5. Січенко А.Ю.

  6. Січенко С.М.

  7. Крушевський Ю.В.

  8. Крушевська Т.В.

  9. Ящук С.О.

  10. Мордюк А.П.

  11. Мордюк С.Н.

  12. Соломська Н.М.

  13. Соломський С.В.

  14. Сторожук О.О.

  15. Сторожук А.К.

  16. Миколайчук М.В.

  17. Мордюк М.Н.

  18. Гливчук Н.П.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Влад Лісовий

    Там чомусь не має серед мешканців пирхатих.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up