ТОП-5 найдорожчих ремонтів доріг за 2019 рік

ТОП-5 найдорожчих ремонтів доріг за 2019 рік
  • Протягом 2019 року Управління житлово-комунального господарства підписало через систему електронних закупівель Prozorro 41 договір на ремонт доріг.
  • На які з них витратили найбільше коштів і яка дорога мала змогу потрапити до нашого рейтингу, але «зійшла з дистанції»?
     

Найдешевше міській скарбниці вартувало грейдерування вулиці Московської. За ремонт заплатили всього 20 тисяч 927 гривень. Договір підписали із комунальним підприємством «Відродження».

Перейдемо до п’ятірки лідерів. Почесне п’яте місце посів поточний ремонт вулиці Куликівського. За послугу заплатили 199 890 гривень. Договір підписали із вінницької фірмою «Шляхбудматеріали». Керівник Петро Рибак.

На четвертій сходинці — капітальний ремонт частини дорожного покриття і тротуару вулиці Довженка із заміною труби водостоку. Ми підрахували, що капремонт в загальному коштував 1 мільйон 358 тисяч 37 гривень і 86 копійок. Відремонтували ділянку від вулиці Довженка до будівлі на вулиці Довженка, 2а. Це приміщення, де розташовані БТІ та «Чисте місто». Ми порахували на карті Гугл приблизну довжину цієї ділянки — 53,3 метри.

Відео дня

Авторський нагляд коштував 6 тисяч 750 гривень. Провела нагляд вінницька фірма «Український будівельний ресурс». Керівник — Олександр Чорний. Ця сама компанія виготовила і проектно-кошторисну документацію за 40 тисяч 206 гривень і 82 копійки.

Технічний нагляд обійшовся бюджету міста у 19 тисяч 36 гривень і 80 копійок. Договір підписали із вінницької фірмою «Служба технічного нагляду за об’єктами житлово-комунального господарства». Керівник Степан Кізь.

За експертизу проектної документації заплатили 3 тисячі 240 гривень вищезгаданій «Службі технічного нагляду за об’єктами житлово-комунального господарства».

А власне капітальний ремонт коштував 1 мільйон 288 тисяч 804 гривні і 24 копійки. Виконала роботи вінницька компанія «Віндор». Керівник Олександр Токар.

Трійка лідерів

Третю сходинку посів капітальний ремонт вулиці Привокзальної. Загалом витратили 1 мільйон 495 тисяч 220 гривень і 77 копійок. Полагодили ділянку від будинку № 1 до будинку № 9.

Власне ремонт коштував 1 мільйон 460 тисяч 777 гривень і 17 копійок. Його замовили вінницькій компанії «Віндор». Ми вже згадували про неї вище. Ця сама фірма робила капремонт на Довженка.

Експертиза проектної документації коштувала міському бюджету 3 тисячі 240 гривень. Виконала її теж вищезгадана «Служба технічного нагляду».

Авторський нагляд замовили за 1 тисячу 350 гривень підприємцю Сергію Горобцю, який зареєстрований у Вінниці. Цей самий ФОП розробив проектно-кошторисну документацію за 8 тисяч 100 гривень.

Технічний нагляд за роботою коштував 21 тисячу 753 гривні і 60 копійок. Його замовили «Службі технічного нагляду».

За один крок до першого місця опинилася вулиця Довженка. Точніше, її частина від Катукова до 8-ї Гвардійської. Це в районі М’ясокомбінату. На Гугл карті ми порахували, що приблизна довжина цієї ділянки становить 697,53 метри.

На капітальний ремонт цієї частини вулиці витратили загалом 1 мільйон 538 тисяч 542 гривні і 60 копійок.

Власне ремонт коштував міській скарбниці 1 мільйон 497 тисяч 820 гривень і 80 копійок. Його замовили вінницькій фірмі «Шляхбудматеріали». Ця сама компанія робила поточний ремонт на Куликівського.

Авторський нагляд коштував 2 тисячі 60 гривень. Його зробила вінницька підприємиця Валентина Васильковська. Вона також виконала проектні роботи за 12 тисяч 660 гривень.

Технічний нагляд замовили за 22 тисячі 414 гривень і 80 копійок «Службі технічного нагляду». Ця ж компанія провела експертизу кошторисної частини проектної документації. Ця послуга коштувала 3 тисячі 240 гривень.

Переможцем у нашому рейтингу стала вулиця Ярослава Мудрого. На ділянці від перехрестя з вулицею Григорія Сковороди до Білоцерківської зробили капітальний ремонт. На Гугл карті це відрізок довжиною приблизно 727,44 метра.

Власне ремонт коштував міському бюджету 1 мільйон 498 тисяч 224 гривні. Його також замовили компанії «Шляхбудматеріали».

Авторський нагляд за 2 тисячі 60 гривень провела вищезгадана підприємиця Валентина Васильковська. Вона також виконала проект за 12 тисяч 660 гривень.

Технічний нагляд за ремонтом коштував 22 тисячі 358 гривень і 40 копійок. Його провела «Служба технічного нагляду». Ця сама фірма провела експертизу кошторисної частини проектної документації за 3 тисячі 240 гривень.

Могла посісти першу сходинку

На першу сходинку нашого рейтингу найдорожчих ремонтів могла потрапити вулиця Підгорбунського. Там планували зробити капітальний ремонт, полагодити тротуар і встановити велодоріжку. Тоді б ремонт коштував понад 3 мільйони 617 тисяч 370 гривень.

Ремонт не зробили, тому що відмінили торги у системі електронних закупівель. Але з бюджету витратили кошти на виконання проектно-кошторисної документації та експертизи проектної документації.

Експертизу замовили за 6 тисяч 480 гривень «Службі технічного нагляду». Проектно-кошторисну документацію за 11 тисяч 368 гривень і 42 копійки «Українському будівельному ресурсу».

Оскільки торги з капітального ремонту на цій вулиці не відбулися, тут провели поточний ремонт на ділянці від Винниченка до перехрестя з Героїв Майдану.

На Гугл карті ця частина вулиці довжиною приблизно 155 метрів.

Поточний ремонт за 88 тисяч 683 гривні і 41 копійку замовили вінницькій фірмі «Віндор».

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Валера Лазар

    за те є квартира в Києві

    Валера Лазар reply Валера Лазар

    Milana Mila 🤔

    Милана Мила reply Валера Лазар

    Валера Лазар І в Вінниці, і на Закарпатті, і...., і.....

    Ангеліна Шевчук reply Валера Лазар

    Valera  Lazar а де саме?
  • Світлана Грох

    А тротуар від заготконтори до м'ясокомбінат хто зробить,болото по коліна
  • Валерій Рожновський

    Цифри вражають! Капремонт дороги з тротуаром біля БТІ - 25 тис. 1 метр і капремонт дороги біля "м'ясокомбінату" - 2,2 тис. 1 метр. Мер рулить!

    Елена Удвуд reply Валерій Рожновський

    Біля БТІ не лише полагодили тротуар і дорожне покриття, а й замінили трубу водостоку. Можливо тому така різниця у вартості ремонту 1 метра
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up