ТОП найголовніших новин минулої доби

ТОП найголовніших новин минулої доби
  • Ми зібрали найважливіші матеріали за вчора, 25 лютого, аби нагадати вам популярні матеріали на сайті kazatin.com. 
  • До вашої уваги пропонуємо ТОП  минулої доби
     

Божій матері, що вітала закоханих на алеї мрії, відбили голову

Нагадаємо, близько року тому біля залізничного мосту двоє місцевих меценатів Іван Боровський та Сергій Тарасюк облаштували «Алею мрій». На тій алеї поставили «Лавку закоханих». А на відкриття знаку любові автори проекту поставили ангелочка в образі скульптури Божої матері, щоб почуття любові були благословенням від Всевишнього. На минулому тижні тій статуетці якісь вандали відламали голову і відбили руку.

Пам'яті Костянтина Богачука

Відео дня

У вівторок, 25 лютого минуло 25 років, як пішов з життя Костянтин Богачук, колишній директор Каолінового комбінату у Глухівцях. Хоча «пішов з життя» у цій ситуації не надто доречний вислів. Адже чоловіка вбили. Крім того, що керував комбінатом, Богачук дбав про громаду. Він посприяв будівництву житлових будинків, триповерхового дитячого садочка та лікарні. Але в один момент його життя обірвалося. Субота, 25 лютого 1995 року. Глухівцями прокотилася страшна звістка — директора каолінового комбінату вбили.

Коротко про сесію райради

У Козятинській дільниці Хмільницького відділення ПАТ «Вінницягаз» призначили нового виконуючого обов'язки керівника. Ним став Віталій Мельник. Депутата райради Станіслава Шнайдрука обрали депутатом до Махнівської ОТГ, тому він склав свої повноваження. На сесії призначили нового депутата. Ним став Сергій Христюк, член Козятинської районної організації Аграрної партії. Депутати заслухали фінансовий звіт. Райрада не лише виконала бюджет, а й перевиконала його на 14,5%.

В Україні ввели в обіг нову купюру 200 гривень (Опитування)


В Україні Нацбанком в обіг вводяться нові купюри 200 гривень. При цьому старі банкноти цього номіналу зразка 2007-2019 року з обороту не вилучаються, тож обмінювати старі банкноти на нові не потрібно. У повідомленні регулятора сказано, що введення нових купюр пов'язано з безпекою: грошові знаки згідно з міжнародними стандартами час від часу необхідно оновлювати, щоб мінімізувати спроби зловмисників підробити банкноти. Кардинально дизайн 200 гривень не зміняться: залишиться зображення Лесі Українки, не змінюється також і основний колір банкноти і розмір
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up