Кавовий та пісочно-кремовий: як козятинські студенти-кондитери пекли торти

Кавовий та пісочно-кремовий: як козятинські студенти-кондитери пекли торти
  • По закінченню виробничої практики в групі № 202, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер. Офіціант» у Козятинському вищому професійному училищі відбулися кваліфікаційні пробні роботи. Здобувачі освіти продемонстрували свої знання та уміння з професії «кондитер» кваліфікація – «кондитер третього розряду»
  • Про це йдеться на офіційній сторінці закладу 

Згідно переліку завдань пробних кваліфікаційних робіт здобувачі освіти виконували роботи різної складності, демонструючи набуті професійні навички, прийоми при виготовленні різних видів тіста проявляли фантазію та естетичний смак при оформленні кондитерських виробів. Кваліфікаційною комісією при обговорюванні були відміченні кращі роботи учнів.

Для виконання пробної роботи здобувачі освіти отримали завдання:

Відео дня
  • 1) скласти технологічну картку на приготування кондитерського виробу;
  • 2) приготувати торт (відповідно до завдання):

• «Пісочно-кремовий» - коржі пісочні, оздоблення фруктами та желе.

• «Бісквітно-кремовий» - коржі бісквітні, оздоблення з крему.

• «Кавовий» - коржі бісквітні з какао, оздоблення з крему.

• «Казка» розмазка бісквітна, оздоблення з крему.

Здобувачам освіти потрібно було приготувати тісто, випекти коржі чи розмазку, приготувати сироп для просочування, крем чи желе, сформувати торт, нанести малюнок на поверхню. Визначити якість готових виробів.

- Майбутні фахівці показали достатні кваліфікаційні знання та уміння, а також високий професійний рівень, - йдеться в дописі

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Artur Edu

    Не вміють ще декорувати. Вироби криво обмазані, та щоб полегшити справу виклали порізані фрукти на ВСЮ поверхню...

    ПИТАННЯ ДО РЕДАКЦІЇ: на третій фотці що? Лікування уколами після отруєння цими виробами?
  • Света Караольщук Мельник

    Молодці,так тримати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up