“Тойота” не розминулися зі “Шкодою”

“Тойота” не розминулися зі “Шкодою”

Учора, 26 вересня, на перехресті вулиць Грушевського і Мічуріна сталася ДТП.

Не розминулися “Тойота” сірого кольору з білою “Шкодою”. Ніхто в аварії не постраждав. А от залізним коням трохи дісталося. Вину кожного водія визначить дорожньо-патрульна служба. Відомо тільки, що “Тойота” під час зіткнення перебувала на головній вулиці.

Як зазначають очевидці ДТП, це не перше зіткнення на цьому перехресті. Десь місяць тому тут був збитий автівкою водій скутера. Виною аварій, вважають люди, є погана видимість з боку вулиці Мічуріна. З лівого боку багатоповерхівка, з правого паркан і дерево закривають попереджувальний знак (поступись дорогою).

Відео дня

Такий факт повинен стати сигналом для відповідних служб.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up