Травневі свята: буде тепло, але з дощами

Травневі свята: буде тепло, але з дощами
  • На травневі свята погода в Україні буде нестійкою: в більшості регіонів пройдуть дощі, але синоптики прогнозують дуже високу температуру повітря.
     

За прогнозами Гідрометцентру, в п'ятницю, 1 травня, дощі накриють практично всі західні області, а також пройдуть місцями на півночі і в центрі боку. Дощів не буде в східних і південних регіонах. Найхолодніша погода прогнозується на північному заході країни, де днем ​​буде не вище 16°. На решті території повітря прогріється від 17 до 20°, а на сході очікується до 25° вище нуля.
На вихідні, 2 і 3 травня, температурна картина в країні практично не зміниться, проте грозовий фронт переміститься всередину України. Дощі почнуться в південних областях, а також продовжаться в центрі, на півночі і на заході України.
Ідеальна погода в ці дні очікується в східних областях. Там синоптики прогнозують малохмарну погоду і до + 25°. У західних областях в ці дні буде від 15 до 19° вище нуля, на півночі, в центрі і на півдні повітря прогріється до 18-20° зі знаком.

У Козятині 1, 2, 3 травня синоптики обіцяють дощі, які затягнуться ще на кілька днів


 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up