Три дорожніх аварії та два насильства в сім’ї

Три дорожніх аварії та два насильства в сім’ї

Кримінальна хроніка тижня

У с. Жежелів сталася аварія. Водій автомобіля "БМВ" житель м. Калинівка, рухаючись автодорогою "Могилів-Подільський - Виступовичі" в напрямку м. Вінниці наїхав на осип щебеню, не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем "Хюндай", під керуванням жителя м. Немирів, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП пасажирку автомобіля "Хюндай" з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до Козятинської ЦРЛ.

24 жовтня

У жительки смт Залізничне вкрали велосипед, який знаходився на території її домоволодіння.

Відео дня

У Козятині сталася дорожня аварія. Велосипедист, житель міста, рухаючись головною дорогою, допустив зіткнення з автомобілем «Рено», який виїжджав з другорядної частини дороги на головну та не побачив велосипедиста. У результаті ДТП, велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Козятинської ЦРЛ. Розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 286 КК України (Порушення правил дорожнього руху). Проводиться досудове розслідування.

25 жовтня

У с. Вовчинець місцевий житель у власному будинку покінчив життя самогубством. Труп без ознак насильницької смерті направлено на судово–медичну експертизу.

У Білопіллі злодії віджали металопластикове вікно приватного будинку, проникли в нього і поцупили гроші та ювелірні вироби.

26 жовтня

У Кордишівці за місцем спільного проживання чоловік вчинив насильство в сім’ї відносно дружини.

28 жовтня

У Козятині поцупили велосипед, залишений без нагляду біля аптеки. Поліцейські знайшли злодія — 29-річного місцевого жителя.

Також у місті цього дня водій автомобіля «Форд», житель смт Ружин при виїзді з другорядної дороги не надав переваги в русі автомобілю «Део» під керуванням жителя м. Козятина, який рухався головною дорогою. Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження, учасникам ДТП тілесних ушкоджень не спричинено.

29 жовтня

Надійшло повідомлення від жительки смт Глухівці про те, що її чоловік за місцем спільного проживання вчиняє відносно неї насильство в сім'ї.

Окрім цього, за минулий тиждень поліція зафіксувала 14 випадків, пов’язаних з погрозами, сварками та різного роду конфліктами між родичами та сусідами.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up