«Три місяці не прибирають цю зупинку»

«Три місяці не прибирають цю зупинку»
  • До редакції нашої газети звернулася мешканка східної частини міста.
  • Жінка скаржиться на те, що зупинка громадського транспорту на колишній вулиці Горького (нині Полтавська), потопає у смітті.

— Прибирали-прибирали, тепер знову перестали, — розповіла нам козятинчанка телефоном. — Я тут живу вже 23 роки і постійно на цій зупинці сама прибираю. Дуже вас прошу звернути на це увагу, тому що тракторець приїжджав із «Чистого міста», а зараз чомусь не приїжджає. Люди звертають увагу і всі до мене, тому що я завжди телефоную, завжди прибираю. Просять, щоб я допомогла.

Зупинка, про яку йде мова, розташована в районі ліцею № 3. І ми вже не вперше пишемо про неї. Влітку 2021-го наша читачка вже зверталася до нас стосовно того, що на території зупинки на вулиці Полтавській, яка на той момент була ще Горького, постійно брудно. Спочатку жінка прибирала там самотужки, тоді звернулася до «Чистого міста». Після дзвінка зупинку стали прибирати, хоч і не щодня, але раз на декілька тижнів. А тепер проблема повернулася назад.

Наступного дня після того, як нам зателефонувала козятинчанка, ми побували на зупинці на вулиці Полтавській. Це був вівторок, 24 січня. Тут і справді було багато сміття. Звісно, не гора, але було видно, що тут давно не прибирали.

Відео дня

Додамо, що жодної урни на зупинці немає. Можливо, якби стояв смітник, пляшки з-під пива, недопалки, обгортки від цукерок та інше сміття кидали б до урни, а не на землю.

У середу, 25 січня, ми звернулися до Володимира Добржанського, директора комунального підприємства «Чисте місто», і запитали, чому не прибирають на зупинці на вулиці Полтавській?

— Там зараз немає працівника, — сказав Володимир Добржанський. — Дівчина, яка була закріплена за цією зупинкою, пішла в декретну відпустку. На її місце ще поки нікого не прийняли на роботу, тому склалася така ситуація. Але взагалі на тій стороні капітальне прибирання відбувається наприкінці кожного місяця. Це коли всі знімаються з вулиць у центрі міста і прибирають тільки на тій стороні — замітають, загортають листя, тощо. Завтра по маршруту всі працівники «Чистого міста», які задіяні у прибиранні вулиць, мають бути там.

Виходить, за словами директора «Чистого міста», вже у четвер, 26 січня має бути капітальне прибирання у східній частині міста. Ми обов’язково навідаємося на зупинку на вулиці Полтавській після цієї дати і перевіримо, чи там прибрали.

 

Читайте також:

По 16 годин без світла у будні та без води у неділю. Коли до козятинчан прийде сервіс

«Ці стовбури посохнуть і парку не буде»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up