Три пріоритети роботи команди після виборів

Три пріоритети роботи команди після виборів

Анатолій Гриценко, лідер партії «Громадянська позиція», назвав пріоритети роботи своєї команди після перемоги на виборах

За його словами, це будуть безпека, справедливість та економіка. Він додав, що безпека, це окремий мирний план, план зміцнення оборони, який вже напрацьований.

— Безпека, це значить, що в журналістів та активістів не будуть стріляти, а якщо таке трапилось, то буде негайне швидке розслідування, — заявив Анатолій Гриценко.

Також до безпеки він відносить єдині правила ведення бізнесу.

Відео дня

Говорячи про принцип справедливості, лідер «Громадянської позиції» наголосив на впровадженні  антикорупційного пакету, створенні прозорого та чесного суду.

Щодо третього, економічного блоку, то, за словами Анатолія Гриценка, його команда співпрацює з економічними асоціаціями, аби вирішити питання кожного прошарку населення.

— Мова йде і про пенсіонера, і про атошника, вчителя, лікаря. Причому, не 1,5-2% на рік, а по 10% на 10 років вперед. Тут є податковий пакет, дерегуляторний, пакет фінансової амністії, - сказав Гриценко.

Раніше, лідер вже заявляв про реформу армії, як свій першочерговий пріоритет. За його словами, модернізація війська має складатися з трьох компонентів. Це контрактники, резерв постійної готовності та системи територіальної оборони.

За останніми даними, Анатолій Гриценко йде в лідерах довіри нового президентського рейтингу, складеного за підсумками соцопитування соціологічної групи "Рейтинг". Так, у Гриценка антирейтинг становить лише 5,5%. При цьому у нього високий президентський рейтинг — 6,6%.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Зарина Анифаева

    воду льє як зажди, ніякої конкретики
  • Володимир Петрович Сушко

    Нічог нового.
    Вже був мін.оборони.
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up