На Білій Казармі опора може наробити біди

На Білій Казармі опора може наробити біди

Тримаємо руку на пульсі безпеки городян

Коли на вулиці Червоної Калини міняли електролінію, були замінені й стовпи. У місцях, де дроти міняють напрямок, під стовп ставлять опори. Так було й на перехресті вулиць Червоної Калини та Князів Острозьких.

З часом, така опора відхилилася від стовпа і взяла напрям на приватну садибу. За словами мешканців вулиці, вона з часом все більше і більше має нахил відносно землі. От і думають люди, чи витримає залізобетонна конструкція, коли буде обмерзання. Адже вага опори, яка відхилилася, за таких обставин значно збільшиться, зважаючи, що їх закопують на меншу глибину, ніж сам стовп.

Зважаючи, що є загроза, що опора може впасти і наробити великої шкоди, газета “RIA-Козятин” звернулась в управління козятинських електромереж. Нам повідомили, що працівники РЕМу виїдуть за вказаною адресою. Якщо згадана опора несе якусь загрозу для населення, її демонтують негайно.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up