Трирічний малюк втік з дому. Знайшли його за вісім кілометрів від Іванківців

Трирічний малюк  втік з дому. Знайшли його за вісім  кілометрів від Іванківців
На фото поліцейський та жінка, до будинку якої прийшла дитина

Чотири години шукали трирічного хлопчика з Козятинського району. По тривозі підняли близько 100 поліцейських. Батьків обіцяють покарати за недогляд.

У суботу, 22 лютого, в селі Іванківці Козятинського району пропав трирічний хлопчик. До поліції звернувся батько та повідомив, що дитина без нагляду дорослих гралась на подвір’ї та раптово зникла.

— По тривозі був піднятий весь особовий склад поліції. На пошуки дитини направили додаткові наряди груп реагування патрульної поліції. Загалом задіяли близько сотні працівників різних підрозділів поліції, сповістили про зниклу дитину людей з сусідніх сіл та районів, — розповів заступник начальника обласного главку поліції Руслан Мороз.

Поліцейські разом з людьми прочісували село, лісопосадки, перевіряли усі приміщення та місця, де могла бути дитина.

Відео дня

Через чотири години, на щастя, хлопчика знайшли у сусідньому селі. Він прийшов до одного з будинків. Господарка одразу зателефонувала у поліцію та повідомила про дитину. Наразі хлопчик перебуває у лікарні, медики з‘ясовують стан його здоров‘я.

«У родині, крім розшуканого хлопчика, є ще одна менша дитина. Як з’ясувалось, у сім’ї батьки не займаються їх вихованням дітей. Побутові умови, у яких зростають неповнолітні, не відповідають санітарним нормам. Про це поліцейські повідомлять відповідні соціальні служби, аби вони вирішили питання про доцільність перебування дітей у сім’ї», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За невиконання обов’язків щодо виховання дітей батьків притягнули до адміністративної відповідальності. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Татьяна Алёхина

    Як це трирічний малюк ВТІК?   Це тРирічний малюк  залишений без догляду  батьків ...
  • Галина Павловська

    Знайома зі старшою дівчинко із цієї сім'ї ...надзвичайно розумна, добра і вихована дитина..
  • Vitali Bida

    Закриваться дитячі будинки з подальшою передачею дітей в сім'ї. Цікаво знати думку суспільства?
  • Алла Корнякова-Брынкина

    Батьки зоне розуміють,що за таким маля потрібні очі!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up