«Трофей» і «Клуб козятинських рибалок» вийшли на суботник

«Трофей» і «Клуб козятинських рибалок» вийшли на суботник
  • Рибалки «Трофею» вирішили почати суботник з 9-ої ранку. Це було пов’язано з тим, що з трьохсот з хвостиком членів організації на прибирання ставка приходять менше половини зареєстрованих в клубі.
  • Самих дисциплінованих, що прийшли в назначений час було 26 осіб. Вирішили почекати поки підійдуть інші «трофеївці», а щоб не стояти дарма вирішили провести маленькі позачергові збори.

Питанням номер один в рибалок було забезпечити рибі комфортні умови для нересту.по всьому ставку. Кажуть вода з початком весни покрила очерет тільки від дороги. З протилежної сторони очерету немає. Щоб риба вдало віднерестилась треба накидати гілля дружнім хором сказали рибалки.

— Рівень води в нашому ставку, — каже пан Сергій, — менший тому, що від «Клубного» водойма до нашого ставу пориті копанки. Поки водою не наповняться їхні канали вода в наший ставок не прийде.

Відео дня

За одного такого раціоналізатора в газеті «RIA-Козятин» написали, то там вже порядок з остальними доведеться воювати

Підняли питання, що вже пора до тих хто не виконує правил організації прописаних в статуті приймати якісь міри. Пан Олександр каже, що дійсно є такі, що в якомусь році один раз здав на зариблення гроші і крім як на ставку більше його не бачимо.

Запланували ще з початку нового року купити на весну 400 кілограм малька. От тільки платоспроможних на день суботника було тільки 110 осіб. На рибу гроші зберемо кажуть рибалки клубу Треба всім есемесками повідомити.сказав один з активістів. На цьому незаплановані збори закрили.

За час зборів підійшли ще 8 осіб. Всі разом взяли мішки та знаряддя праці — граблі пішли трофеївці прибирати водойму.

— Тільки в одні мішки пакуйте скло і сміття, то відвеземо на смітник. Пластик потрібно зібрати окремо, ми його відвеземо до контейнерів з пластиком, — каже голова товариства.

Рибалки «Трофею» розійшлися по обидві сторони ставка, а ми поїхали на суботник який на 10 годину зібралися «Клуб козятинських рибалок»

В назначений час їх зібралося 11осіб. Поки екіпірувались і віталися один з одним підійшли ще двоє. До речі про вітання чоловіків. Про ніякі рукостискання вже не може бути й мови. Дай Бог щоб в нашому місті тої корони не було, але перевчатися вітатися вже потрібно тепер.

Всього взяли участь в прибиранні водокачки 22-оє рибалок клубу. Щоб виловити все те що накидали у водокачку відомі й невідомі люди 22 членів організації виявилось замало.Пляшки, банки, пакети целофанові хоч з обуренням та зрозуміти можна. Тільки, що думали люди коли мабуть зі злості за непомірні тарифи топили у водокачці ті кляті платіжки з своїми адресами. Як сказав Сергій Матвіюк в коментарі газеті, він власникам тих платіжок в соцмережі покаже кіно.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up